Medlefors på Facebook
 
.

Långa kurser Våren 2017

Våra utbildningar VT 2017 - Vi har många och intressanta utbildningar. Vi tar emot ansökningar till den 15 November! På Medlefors folkhögskola kan du läsa allmän kurs på dina villkor och i din egen takt. Vi har duktiga lärare som gör sitt yttersta för att hjälpa dig fram till mål. All information om våra utbildningar kan du läsa mer om under Utbildningar.

 LÄS MER
 

Seniorkurser våren 2017

Medlefors erbjuder folkhögskolekurser för pensionärer under 14 veckor, två dagar per vecka, mellan kl 9.30 och 14.10. Vi arbetar mycket i grupper med samtal, diskussioner och aktiviteter utifrån ett brett spektra av ämnen.

 LÄS MER
 

Utbildningar i samverkan

Samverkanskurs (kort folkhögskolekurs i samverkan) innebär att vi tillsammans med beställarorganisationen skräddarsyr kursinnehåll och kursupplägg. Vi har många kunniga pedagoger, med egen erfarenhet av olika folkrörelser.

 LÄS MER
 

 

 

 
 

Händer på Folkhögskolan

2016 10 3

Kursen fullbokad inga platser kvar – Yogaretreat på Medlefors

Fullbokat -inga platser kvar Datum: 11-12 november 2016 Innehåll: Vi börjar fredagsaftonen kl. 17.00 med middag. Efter middagen blir det yoga, meditation och tilltugg. Därefter egentid i stillhet i vår relaxavdelning där du kan basta…

 LÄS MER
2016 09 30

Julbord på Medlefors.

Nu är det inte länge kvar innan vi dukar upp vårt populära julbord. I år utökar vi antalet sittningar. Passa på att boka i samband med ditt nästa möte, företagsfesten eller varför inte bara för en mysig stund med…

 LÄS MER
2016 08 17

Platser kvar på berättande och serietecknande samt allmän kurs

Plugga i en studiemiljö där du kan vara dig själv. På Medlefors folkhögskola kan du läsa allmän kurs på dina villkor och i din egen takt. Vi har duktiga lärare som gör sitt yttersta för att hjälpa dig fram till mål. Vi…

 LÄS MER
 

Medlefors folkhögskola

Medlefors folkhögskola i Skellefteå, Västerbotten, Norrland är en stimulerande folkhögskola med utbildningar för vuxna. På Medlefors får du utvecklas och växa utifrån dina egna förutsättningar. De kunskaper och erfarenheter du redan har är värdefulla och utgör grunden för ditt fortsatta lärande. Att våga pröva olika uppfattningar om människa, natur och samhälle är en del av lärandet. För att bli delaktig i samhället är det viktigt att förstå sig själv och det sammanhang man lever i.

Vi vill erbjuda dig en studiemiljö där du och dina studiekamrater tillsammans får möjlighet att utvecklas som individer med sikte på nya kunskaper och nya områden. Vi erbjuder undervisning på olika nivåer och inom olika ämnesområden. Vår ambition är att våra kursdeltagare ska lära sig nya saker och att studierna ska leda till personlig utveckling och stärkt självkänsla.

På Medlefors kan du läsa in olika behörigheter som öppnar vägar för fortsatta utbildningar eller du kan gå helt för din egen skull. I den dagliga verksamheten blandas lektioner med temadagar, författarbesök, friluftsdagar mm. Vi värnar om närvaro och delaktighet och vill vara en plats där vuxna får växa – tillsammans!

Vårt motto är: Kom som du är – gå dit du vill och gå nöjd!