Medlefors på Facebook
 
.

Långa kurser hösten 2017

Vi har många och intressanta utbildningar. Vi tar emot ansökningar till den 17 Augusti! På Medlefors folkhögskola kan du läsa allmän kurs på dina villkor och i din egen takt. Vi har duktiga lärare som gör sitt yttersta för att hjälpa dig fram till mål. All information om våra utbildningar kan du läsa mer om under Utbildningar.

 LÄS MER
 

Sommarkurser 2017

Sommaren 2017 arrangerar vi följande sommarkurser på Medlefors. Seniorkurs hälsa, Yogadagar samt Skrivande och yoga.

 LÄS MER
 

Utbildningar i samverkan

Samverkanskurs (kort folkhögskolekurs i samverkan) innebär att vi tillsammans med beställarorganisationen skräddarsyr kursinnehåll och kursupplägg. Vi har många kunniga pedagoger, med egen erfarenhet av olika folkrörelser.

 LÄS MER
 

 

 

 
 

Händer på Folkhögskolan

2017 05 23

Möt oss på Nordsken

Mellan den 25-27 /5 hittar ni oss på Nordsken och Skellefteå kraft arena. Vi kommer att hålla en hel del workshops mm under 3 dagar i lokalen som heter Guldbaren.   2016 startade vi en tvåårig…

 LÄS MER
2017 05 15

Möten för möjligheter

Välkommen till Möten för möjligheter den 15 maj från kl 17.00. Medlefors och Norran bjuder på framtidsspaningar från fyra personer som ska berätta om vad som är möjligt för oss i vårt lokalsamhälle redan nu…

 LÄS MER
2017 05 8

CancerRehabFonden + Medlefors

För att möta upp den stora efterfrågan på cancerrehabilitering expanderar CancerRehabFonden sin verksamhet och inleder ett samarbete med Medlefors i Skellefteå. Medlefors blir därmed den sjätte rehabaktören som bedriver cancerrehabilitering i samarbete med CancerRehabFonden. CancerRehabFondens…

 LÄS MER
 

Medlefors folkhögskola

Medlefors folkhögskola i Skellefteå, Västerbotten, Norrland är en stimulerande folkhögskola med utbildningar för vuxna. På Medlefors får du utvecklas och växa utifrån dina egna förutsättningar. De kunskaper och erfarenheter du redan har är värdefulla och utgör grunden för ditt fortsatta lärande. Att våga pröva olika uppfattningar om människa, natur och samhälle är en del av lärandet. För att bli delaktig i samhället är det viktigt att förstå sig själv och det sammanhang man lever i.

Vi vill erbjuda dig en studiemiljö där du och dina studiekamrater tillsammans får möjlighet att utvecklas som individer med sikte på nya kunskaper och nya områden. Vi erbjuder undervisning på olika nivåer och inom olika ämnesområden. Vår ambition är att våra kursdeltagare ska lära sig nya saker och att studierna ska leda till personlig utveckling och stärkt självkänsla.

På Medlefors kan du läsa in olika behörigheter som öppnar vägar för fortsatta utbildningar eller du kan gå helt för din egen skull. I den dagliga verksamheten blandas lektioner med temadagar, författarbesök, friluftsdagar mm. Vi värnar om närvaro och delaktighet och vill vara en plats där vuxna får växa – tillsammans!

Vårt motto är: Kom som du är – gå dit du vill och gå nöjd!