Medlefors på Facebook
 
.

Långa kurser Hösten 2016

Våra utbildningar Ht 2016 - Vi har många och intressanta utbildningar. Vi tar emot ansökningar till den 31 maj! På Medlefors folkhögskola kan du läsa allmän kurs på dina villkor och i din egen takt. Vi har duktiga lärare som gör sitt yttersta för att hjälpa dig fram till mål. All information om våra utbildningar kan du läsa mer om under Utbildningar.

 LÄS MER
 

Seniorkurser Hösten 2016

Medlefors erbjuder folkhögskolekurser för pensionärer under 12 veckor, två dagar per vecka, mellan kl 9.30 och 14.10. Vi arbetar mycket i grupper med samtal, diskussioner och aktiviteter utifrån ett brett spektra av ämnen.

 LÄS MER
 

Utbildningar i samverkan

Samverkanskurs (kort folkhögskolekurs i samverkan) innebär att vi tillsammans med beställarorganisationen skräddarsyr kursinnehåll och kursupplägg. Vi har många kunniga pedagoger, med egen erfarenhet av olika folkrörelser.

 LÄS MER
 

 

 

 
 

Händer på Folkhögskolan

2016 04 20

Utbildning i berättande och serietecknande.

Till hösten startar vi upp en tvåårig utbildning i berättande och serietecknande här på Medlefors folkhögskola. Vi tar emot ansökningar till den 31 maj! Förutom serietecknande kommer de som går utbildningen bland annat att få lära…

 LÄS MER
2016 04 14

Öppet Hus 3 maj

Medlefors måste upplevas för att förstås. Varje dag sker unika möten, personlig utveckling och här växer människor i ett livslångt lärande. Vi bjuder in till Öppet Hus 3 maj. Mer info

 LÄS MER
2016 03 14

Hungrig ? Boka dagens lunch i vår restaurang.

Från och med idag finns Medlefors restaurang med i Norran under dagens lunch. Har ni aldrig provat vår mat eller känner er bara hungriga. Tveka inte att ringa och boka ett bord på 0910-575 49….

 LÄS MER
 

Medlefors folkhögskola

Medlefors folkhögskola i Skellefteå, Västerbotten, Norrland är en stimulerande folkhögskola med utbildningar för vuxna. På Medlefors får du utvecklas och växa utifrån dina egna förutsättningar. De kunskaper och erfarenheter du redan har är värdefulla och utgör grunden för ditt fortsatta lärande. Att våga pröva olika uppfattningar om människa, natur och samhälle är en del av lärandet. För att bli delaktig i samhället är det viktigt att förstå sig själv och det sammanhang man lever i.

Vi vill erbjuda dig en studiemiljö där du och dina studiekamrater tillsammans får möjlighet att utvecklas som individer med sikte på nya kunskaper och nya områden. Vi erbjuder undervisning på olika nivåer och inom olika ämnesområden. Vår ambition är att våra kursdeltagare ska lära sig nya saker och att studierna ska leda till personlig utveckling och stärkt självkänsla.

På Medlefors kan du läsa in olika behörigheter som öppnar vägar för fortsatta utbildningar eller du kan gå helt för din egen skull. I den dagliga verksamheten blandas lektioner med temadagar, författarbesök, friluftsdagar mm. Vi värnar om närvaro och delaktighet och vill vara en plats där vuxna får växa – tillsammans!

Vårt motto är: Kom som du är – gå dit du vill och gå nöjd!