.

Hotell

Läge

Medlefors ligger i en naturskön miljö, med medleforsparken runt husknuten, och endast 3 km från centrala Skellefteå och bara 300 meter från Skellefteälven. Hotellet ligger mindre än 2 km från Sveriges äldsta träbro, Lejonströmsbron, och Skellefteå museum.

Hotellfaciliteter

Medlefors hotell är en rökfri anläggning som erbjuder våra gäster en restaurang, bar/lounge, tillgång till sporthall och vår nyrenoverade relaxavdelning med bastu och inomhuspool. Dessutom erbjuder vi en rikligt hemlagad frukostbuffé, gratis wi-fi på rummen och allmänna utrymmen samt avgiftsfri parkering med tillgång till motorvärmare.

När vädret tillåter kan du koppla av i vår trädgården och på terrassen, eller varför inte ge dig ut på en promenad i vår natursköna miljö. Vår hemlagade frukost serveras varje morgon i vår restaurang. Lunch och middag finns att beställa men måste bokas i förväg.

Vi erbjuder gratis cyklar för dig som vill utforska omgivningarna på två hjul. Du bor knappt 2 km från Nordanåparken, där det finns museer, ett konstgalleri, lekplatser, butiker och kaféer. För mer inspiration om vad Skellefteå har att erbjuda klicka på här eller uppe i menyn.

Bekvämligheter på rummet

Samtliga 78 rum i våra tvåbyggnader, erbjuder gratis wi-fi, tv, hårtork och morgonrock. Tvätt- och strykmöjligheter finns tillgängligt för alla gäster i gemensamt utrymme.

Hotellerbjudanden

Våra aktuella hotellerbjudande hittar du genom att klicka här eller uppe i listen till vänster.

Boka din logi

För bokning av hotellrum klicka BOKA för att komma direkt till vår hotellsida eller kontakta oss på bokning@medlefors.se / 0910-575 00 .


Kvarngården

Kvarngården är vårt nyrenoverade hus med toppmodern standard i både konferens- och hotellrum.

Twinrum
Dubbelrum
Dubbelrum
Badrum
Dubbelrum
Enekelrum

Profilen

Twinrum
Badrum

Betyg och recensioner

 

TripAdvisor

Hotels mit Hotelbewertungen bei HolidayCheck