.

Bröderna Lejonhjärta

Följ med till Körsbärsdalen och Törnrosdalen. Vi spelar Astrid Lindgrens älskade saga som sommarteater 2019.

Bröderna Jonatan och Karl heter Lejon i efternamn, men efter att de avlidit kommer de till dödsriket Nangijala, ett land bortom stjärnorna, där de får sitt nya efternamn, Lejonhjärta. I Nangijala hamnar bröderna i ett äventyr på liv och död när de tillsammans med andra motståndskämpar slåss mot riddar Tengils förtryck och draken Katlas eld.

Bröderna Lejonhjärta som sommarteater kommer att bli ett storslaget äventyr för hela familjen mitt i naturen. I första scenen sitter två pojkar i sängen och pratar, men bara några minuter senare förflyttas vi som publik till Nangijalas sagovärld. Inspiration till scenografi och kostym hämtas från ”Game Of Thrones” och medeltidens mysteriespel. Det blir drama med inslag av inspelad musik, sång och poesi. Musiken kommer att likna den i en äventyrsfilm – med uttrycksfulla och dramatiska teman och mycket slagverk.

Information

Vi kommer även att sälja pausfika på spelplatsen. pausfikat kommer att kosta 50 kr / person. Ni som köper ett av våra prisvärda hotellpaket betalar dessa i receptionen innan föreställningen. Teaterbiljetterna är numrerade och ni kommer att placeras med varandra så som ni bokar.

Har du ytterligare frågor kring restaurang, logi, paket m.m är ni välkomna att kontakta oss på 0910-57 500 eller via mail på konferens@medlefors.se.
Frågor kring föreställningen vänligen kontakta Västerbottensteatern på 0910-71 56 00 eller via mail på info@vasterbottensteatern.se

 Tider för restaurang och café:

Teaterpaket och dess innehåll och restriktioner

– Paketen har en åldersgräns på 6 år. Inga biljetter, middag, fika, lunch medföljer därför för barn under 6 år.
För bokning klicka här!

– Teaterpaketen går endast att köpa fram till 7 dagar före varje föreställning. efter detta går Medlefors förbokade biljetter tillbaka till Västerbottensteatern. Då återstår endast paket utan biljett samt restaurangprodukter.

– Från och med måndag v23 kan man betala och hämta ut sina teaterpaket, fikabiljetter, restaurangprodukter mm. Detta görs i receptionen under ordinarie öppetid.

Enskilda produkter och dess innehåll

Har du redan köpt din teaterbiljett så finns möjlighet att köpa till dessa produkter på vår hotellsida genom att klicka här! eller kontakta oss på 0910-57500 / konferens@medlefors.se

Parkering

På Medlefors erbjuder vi parkering bilar och bussar i samband med föreställningen. Var vänlig och respektera kringboende och parkera inte på gräsmattor, gator eller annans parkering.

Bokning av gruppresa / större sällskap

Om ni är ett större sällskap som kommer med buss, flyg eller på annat sätt och önskar boka paket innehållande logi, biljetter mm. Kontakta oss på +46 910 73 50 00 eller på konferens@medlefors.se

Biljettpriser

Medlefors säljer inte enskilda biljetter utanför våra paket. Enskilda biljetter hittar du på tickster.com