.

Hotellerbjudanden

Titanic inkl. boende

Det är den största utställningen i sitt slag och besöktes av tiotusentals människor när den gästade Malmö och Örebro. I sommar är Titanic The Exhibition till Skellefteå och är en av de absolut bästa anledningarna till varför du måste besöka Skellefteå i sommar.

Datum: 27 april – 26 augusti 2018
Erbjudanden: logi och biljetter till utställningen.
Bokning: Sker via titanicskelleftea.se genom eller genom att klicka här!

I paketet ingår.

Valfri logi, biljett till utställningen ”Titanic The Exhibition”, frukost, gratis wifi, parkering, tillgång till vår nyrenoverade pool, bastu. Walkingstavar, cyklar, discar för discgolf och utomhusspel finns att låna utan extra kostnad

 

First Aid Kit & Magnus Carlsson

First Aid Kit befinner sig just nu på en världsturné och har bland annat uppträtt på talkshows som Letterman och The Ellen DeGeneres Show. I sommar gör de just nu två Sverigespelningar – varav en är i Skellefteå.

Datum: 14 Juli 2018
Erbjudanden: logi och konsertbiljett

I paketet ingår.

Valfri logi, Biljett till First Aid Kit & Magnus carlsson, Frukost, gratis wifi, parkering, tillgång till vår nyrenoverade pool, bastu. Walkingstavar, cyklar, discar för discgolf och utomhusspel finns att låna utan extra kostnad

För bokning klicka på bokningsknappen eller här.

Bröderna Lejonhjärta på Medlefors

Följ med till Körsbärsdalen och Törnrosdalen. Vi spelar Astrid Lindgrens älskade saga som sommarteater 2018 & 2019.

Bröderna Jonatan och Karl heter Lejon i efternamn, men efter att de avlidit kommer de till dödsriket Nangijala, ett land bortom stjärnorna, där de får sitt nya efternamn, Lejonhjärta. I Nangijala hamnar bröderna i ett äventyr på liv och död när de tillsammans med andra motståndskämpar slåss mot riddar Tengils förtryck och draken Katlas eld.

För bokning klicka på bokningsknappen eller här.

För mer information se informationssida

Sommarpris och relax

Datum: juni-aug
Erbjudanden: från 480 kr / person

Bo, ät, mys och må gott på Medlefors i sommar.
Alla våra gäster har tillgång till vår nyrenoverade relaxavdelning. I samma avdelning hittar du vår innomhuspool och bastu. Allt inramat av Klinforsens brusiga vatten. Vår omtalade restaurang är lite av kronan på verket. Här serveras både frukost, lunch och middag.

För bokning klicka på bokningsknappen eller här.

I priset ingår:
Frukost, gratis wifi, parkering, tillgång till vår nyrenoverade pool, bastu, ljusrum. Walkingstavar, cyklar, discar för discgolf och utomhusspel finns att låna utan extra kostnad

LO & Pro Mervärde

Datum: Hela 2018
Erbjudanden: 20 % rabatt på logi för alla LO och PRO:s medlemmar

På Medlefors vi kommer att göra allt för att göra din vistelse i Skellefteå något att minnas. Beläget endast 2 km från stadens citypuls är detta den perfekta platsen för familjer, par eller singlar som vill tillbringa en tid i en lugn och naturskön miljö.

Vakna upp i ett av våra välutrustade rum, njut av vår omtalat goda frukost och ta en promenad i friska luften. Skellefteälven och Skellefteås största och äldsta kyrka med sina intressanta omgivningar ligger bara runt husknuten.

Alla våra gäster har tillgång till vår nyrenoverade inomhuspool. I samma avdelning finns även bastu och ljusrum, allt för maximal avkoppling. Vår omtalade restaurang är lite av kronan på verket. Här serveras både frukost, lunch och middag (förbeställs). Vi använder endast förstklassiga råvaror och strävar efter att så långt som möjligt handla lokalproducerat.

I priset ingår:
Frukost, gratis wifi, parkering, tillgång till vår nyrenoverade pool, bastu, ljusrum. Walkingstavar, cyklar, discar för discgolf och utomhusspel finns att låna utan extra kostnad

Villkor och bokning

  • Uppge bokningskod ”PRO – mervärde” eller ”LO mervärde” för att få den erbjudna rabatten.
  • Visa medlemskort vid incheckning
  • Gäller för privat bruk.
  • Erbjudandet kan inte kombineras med andra erbjudanden.
  • För bokning klicka på bokningsknappen eller här.
  • För frågor och information: konferens@medlefors.se
 

BOKNING / FÖRFRÅGAN

I våra hotellpriser ingår alltid frukost, tillgång till vår relaxavdelningen med nyrenoverad inomhuspool, bastu och ljusrum, morgonrock på rummet, trådlös internetuppkoppling & fri parkering med möjlighet till motorvärmare.

För offert och bokning fyll i vår bokningsförfrågan- klicka här, mejla konferensen eller ring 0910-575 02.

För bokning av logi och paket klicka här för att komma till vår hotellsida.