.

Hotellerbjudanden

SM veckan på Medlefors – Grupp

Erbjudande: Boka minst fem rum och tre nätter eller mer och få 20 % rabatt på hela er vistelse

Datum: 18-25 mars 2018

Boka minst fem rum och tre nätter hos oss i samband med SM veckan 2018 och vi ger dig 20 % rabatt på hela din grupps vistelse. Efter en lång dag varva ner i vår nyrenoverade relaxavdelning med pool och vakna upp dagen efter till vår välfyllda hotellfrukost.

”SM-veckan är det största evenemang som Skellefteå någonsin stått värd för. Rekordmånga SM-tävlingar, 3500 potentiella svenska mästare och en miljon sportintresserade tv-tittare ligger det nära till hands att tro att SM-veckan endast handlar om sport, men SM-veckan rymmer också så mycket annat.” – Visit Skellefteå

I din vistelse ingår:

Övernattning del i dubbelrum eller enkelrum inkl vår frukostbuffé, morgonrock på rummet, fri tillgång till vår nyrenoverade relaxavdelning, fri parkering med möjlighet till motorvärmare och trådlös Internetuppkoppling.

Villkor och bokning

 • Uppge bokningskod ”SM vecka 2018 – grupp” vid bokning.
 • Rabatt gäller enbart på logipriset
 • Gäller vid bokning av minst fem rum och tre nätter
 • Erbjudandet gäller på ordinarie pris och vid bokning direkt via Medlefors på 0910-575 00

Hockeypaket slutspel SHL

Erbjudande: 10 % på övernattning vid hockeybesök

Datum: 2018-01-01-slut på säsongen

Hockey är bäst på plats. Boka ditt boende hos oss i samband med en hemmamatch och vi ger dig 10% rabatt på hela övernattningen. Hockeybussen en kort promenad bort, så bilen kan du lämna på Medlefors. Fira segern i vår relaxavdelning med pool och vakna upp dagen efter till vår välfyllda hotellfrukost.

I din vistelse ingår:

Övernattning del i dubbelrum eller enkelrum inkl. frukostbuffé, morgonrock, fri tillgång till vår relaxavdelning, fri parkering med möjlighet till motorvärmare, trådlös Internetuppkoppling.

– Länk till hockeybussarna
– Spelschema Skellefteå AIK

Villkor och bokning

 • Uppge bokningskod ”Hockeypaket – SHL” vid bokning.
 • För att nyttja detta erbjudandet måste du vid bokning / betalning uppvisa giltig hockeybiljett.
 • Erbjudandet gäller på ordinarie pris.
 • För bokning klicka på bokningsknappen eller här.

Bröderna Lejonhjärta på Medlefors

Följ med till Körsbärsdalen och Törnrosdalen. Vi spelar Astrid Lindgrens älskade saga som sommarteater 2018 & 2019.

Bröderna Jonatan och Karl heter Lejon i efternamn, men efter att de avlidit kommer de till dödsriket Nangijala, ett land bortom stjärnorna, där de får sitt nya efternamn, Lejonhjärta. I Nangijala hamnar bröderna i ett äventyr på liv och död när de tillsammans med andra motståndskämpar slåss mot riddar Tengils förtryck och draken Katlas eld.

För mer information se informationssida

För bokning klicka på bokningsknappen eller här.

LO & Pro Mervärde

Datum: Hela 2018
Erbjudanden: 20 % rabatt på logi för alla LO och PRO:s medlemmar

På Medlefors vi kommer att göra allt för att göra din vistelse i Skellefteå något att minnas. Beläget endast 2 km från stadens citypuls är detta den perfekta platsen för familjer, par eller singlar som vill tillbringa en tid i en lugn och naturskön miljö.

Vakna upp i ett av våra välutrustade rum, njut av vår omtalat goda frukost och ta en promenad i friska luften. Skellefteälven och Skellefteås största och äldsta kyrka med sina intressanta omgivningar ligger bara runt husknuten.

Alla våra gäster har tillgång till vår nyrenoverade inomhuspool. I samma avdelning finns även bastu och ljusrum, allt för maximal avkoppling. Vår omtalade restaurang är lite av kronan på verket. Här serveras både frukost, lunch och middag (förbeställs). Vi använder endast förstklassiga råvaror och strävar efter att så långt som möjligt handla lokalproducerat.

I priset ingår:
Frukost, gratis wifi, parkering, tillgång till vår nyrenoverade pool, bastu, ljusrum. Walkingstavar, lånecyklar och utomhusspel finns att låna utan extra kostnad

Villkor och bokning

 • Uppge bokningskod ”PRO – mervärde” eller ”LO mervärde” för att få den erbjudna rabatten.
 • Visa medlemskort vid incheckning
 • Gäller för privat bruk.
 • Erbjudandet kan inte kombineras med andra erbjudanden.
 • För bokning klicka på bokningsknappen eller här.
 • För frågor och information: konferens@medlefors.se
 

BOKNING / FÖRFRÅGAN

I våra hotellpriser ingår alltid frukost, tillgång till vår relaxavdelningen med nyrenoverad inomhuspool, bastu och ljusrum, morgonrock på rummet, trådlös internetuppkoppling & fri parkering med möjlighet till motorvärmare.

För offert och bokning fyll i vår bokningsförfrågan- klicka här, mejla konferensen eller ring 0910-575 02.

För bokning av logi och paket klicka här för att komma till vår hotellsida.