.

Konferenspaket

Mikromöte

Vi har satt ihop ett konferenspaket för den lilla gruppen och snabba mötet. Mötespaketet består av två timmar i ett mötesrum som du kombinerar med antingen frukost, lunch eller ett gott hembakat fika.

Ni kan starta med frukost och övergå i möte,  eller starta med möte och avsluta med lunch. Eller varför inte ett möte där ni bryter för ett hemlagat fika. Du väljer själv hur du vill lägga upp ditt mikromöte.

Sen säger du till om du önskar möjlighet till att koppla upp någon digitalt. Vi hjälper dig med det också såklart.

Innehåll: Mötesrum 2 timmar, Välj mellan lunch, frukost eller fika. Gratis parkering, wifi och standard konferensteknik ingår.

Villkor och bokning:

Kickstarta hösten

Efter en minst sagt omvälvande start på 2020 är det välbehövligt att kicka igång hösten på bästa sätt och svetsa samman gänget! Ni börjar dagen med vår hemlika lunch och utmanar sen varandra i discgolf eller varför inte lite kubb? Behov av ett konferensrum? Det ingår också! Ni fortsätter i vår härliga relaxavdelning med bastu och inomhuspool och avnjuter sedan en fantastisk 3-rätters middag.

Allt paketerat i ett smidigt kickstart paket! Låter det som en kanonidé? Det tycker vi med! Önskar ni krydda till det lite extra. Kontakta oss så tar vi fram vår bästa pepparkvarn.

Innehåll: Lunch, discgolf, abonnerad relax 2h, konferensrum och 3-rätters middag. Gratis parkering och wifi

Villkor och bokning:

 • Erbjudandet gäller: 10 augusti – 30 september 2020.
 • Gäller för grupper upp till 20 personer
 • Kontakta oss för mer information och pris: konferens@medlefors.se / 0910-57500

Digitalt kombinationsmöte

Ett konferenspaket för dig som önskar mötas i en luftigt lokal med väl tilltagna avstånd mellan varandra och även ha mötesdeltagare som deltar digitalt.

Du och ditt företag träffas i en utvald lokal som passar för antalet deltagare. Ni fikar och äter lunch i avskildhet enligt folkhälsomyndighetens råd. Vi kopplar upp era digitala deltagare till mötesrummet där de kommer synas via projektor samt höras direkt i vårt ljudsystem. Ni använder de mikrofoner som finns i lokalen vilket medföra att era deltagare, digitala som fysiska, hör allt som sägs. Självklart hjälper vi er också med hur ni bjuder in till de digitala kombinationsmötet.

Innehåll: Konferensrum, utburet för och eftermiddagsfika, tallrikserverad lunch, förrätt, huvudrätt samt efterrätt och kaffe/the. Gratis parkering, wifi och digital utrustning för mötet.

Kontakta oss för mer information och pris: konferens@medlefors.se / 0910-57500

Dagkonferens i avskildhet.

Medlefors består av flertalet fastigheter och vi har därmed möjligheten att placera konferensgrupper med geografiska mellanrum. Vi har tagit fram två lokaler för detta ändamål där denna mötesform är möjligt.

Du och ditt företag/organisation träffas i en av våra utvalda avskilda konferenslokaler. Ni får instruktioner via mail var lokalen är belägen i våra fastigheter. Ni kommer dit och allt är upplåst och färdigt för att starta mötet. När det är dags för fika eller lunch hittar ni detta utanför er möteslokal.  NI kan alltså ha ett möte i avskildhet utan att träffa någon annan än er själva. Och självklart, önskar ni koppla upp era kamrater som inte tar sig till mötet via videokonferensutrustning så erbjuder vi det också.

Innehåll: Konferensrum, utburet för och eftermiddagsfika, utburen lunch. Gratis parkering samt wifi..

Kontakta oss för mer information och pris: konferens@medlefors.se / 0910-57500

Lunch till lunch-konferensen

Vi har något som är ännu viktigare än antal konferensrum, kvadratmetrar och teknisk utrustning. Vi har insikten om att lyckade konferenser i grund och botten handlar om möten mellan människor. Om att utvecklas tillsammans. Om att få möjligheter att utbyta värdefulla kunskaper och erfarenheter. Kort sagt, dela upplevelser som får oss att växa.

Läs mer

  Det är precis den här känslan som vi på Medlefors skapar. Genom värme, hjärta och engagemang i mottagande och värdskap. Men också genom ett öga för detaljer när det gäller allt från inbjudningar till boende. Och inte minst genom vår vackra omgivning och vår omtalat goda mat. Helt enkelt genom en unik magkänsla för konferensupplevelser utöver det vanliga.

  I paketet ingår:

  Konferensrum, lunchbuffé bestående av två varmrätter, kaka och kaffe/te, eftermiddagsfika dag 1. Tillgång till relaxen före och efter middagen. Två rätters middag inkl kaffe/te. Övernattning del i dubbelrum. Frukostbuffé. Förmiddagsfika dag 2. Avsluta konferensen trevligt med vår lunchbuffé.

Dagkonferens

Unikt för Medlefors konferensanläggning är den lugna miljön och våra samvarorum vilka berikar konferensen och gör vistelsen personlig och hemtrevlig. På Medlefors ingår grupprum för mellan 6 och 8 personer i mån av tillgänglighet, trådlöst nätverk, block och pennor, dataprojektor och fri parkering.

I paketet ingår:

Konferensrum, förmiddagsfika, Lunchbuffé som består av två varmrätter, kaka och kaffe/te samt eftermiddagsfika.

Pris vid offert – Bokning / Offert

Konferens med Matglädje

Matglädje – Vårt unika koncept där ni lagar en specialkomponerad festtrerätters middag tillsammans med er personliga kock. Ni samlas vid bordet i vårt eventkök Måltiden där kvällens meny presenteras och recept delas ut, som ni självklart tar med hem. Alla ingredienser och råvaror finns på plats. Oavsett vilken kunskap ni har så hjälper vi er till en oförglömlig upplevelse.

Läs mer

  I paketet ingår:

  Konferensrum, lunchbuffé bestående av två varmrätter, kaka och kaffe/te. Eftermiddagsfika dag 1. Matglädje, tillgång till relaxavdelningen före och efter middagen.
  Övernattning del i dubbelrum. Frukostbuffé. Förmiddagsfika dag 2. Avsluta konferensen med vår hemlagade lunchbuffé.

Frukostmöte

Alla möten behöver inte vara så långa för att nå resultat. Ibland räcker det med 2 timmar och en riktigt ordentlig hotellfrukost.

I paketet ingår:

Egen lokal med direkt anslutning till vår restaurang, gratis wifi, projektor, konferensljud, block, pennor, gratis parkering och givetvis vår fullstora hotellfrukost.

För grupper 7-50 personer / Tider: 07:30-09:30

Pris vid offert – Bokning / Offert

Varva ner-konferensen

I paketet ingår:

Lunchbuffé som består av två varmrätter och kaffe/te. Konferensrum. På eftermiddagen tar ni en skön stund vid poolen med pauspaketet (se nedan). Läs mer

  Minutmassage med en av våra duktiga instruktörer. Innan middagen kan vi erbjuda en inspirationsföreläsning om exempelvis hur man stressar ner. Två rätters middag inkl kaffe/te. Övernattning del i dubbelrum. Frukostbuffé. Förmiddagsfika dag 2. Avsluta konferensen trevligt med vår lunchbuffé.

  (PAUS-paketet består av bad, bastu, badrock, handduk, tofflor, fruktfat, nötter, mörk choklad, fruktdrink, Medleforsvatten, rött te eller kaffe och skön musik ingår.)

Aktiva konferensen

I paketet ingår:

Lunchbuffé som består av två varmrätter, kaka och kaffe/te. Konferensrum. Eftermiddagsfika dag 1. Vi kan erbjuda t ex ett cirkelträningspass med personlig tränare,  jogga/gå 2, 4 eller 6 km efter konferensen m.m. Innan middagen kan vi erbjuda en inspirationsföreläsning om exempelvis träning och mat. Två rätters middag inkl kaffe/te. Övernattning del i dubbelrum. Frukostbuffé. Förmiddagsfika dag 2. Avsluta konferensen trevligt med vår lunchbuffé.

Pris vid offert – Bokning / Offert

 

Hemlika möten

Vi har levererat professionella gästupplevelser sedan 1949 och vår passion är fortfarande densamma – att få just dig att trivas. Med naturen runt hörnet, 13 rymliga konferenslokaler i varierande storlek, engagerad personal och skarpa möjligheter till digitala lösningar har vi något för både den lilla och stora gruppen. Och du.. vi vet vad vällagad mat gör för kropp och knopp och satsar alltid på hembakt, nylagat och lokalplockat.

Intresserade av att krydda till er konferens med en föreläsning? Vi är även en folkhögskola så med stor sannolikhet har vi kompetensen ni behöver inom våra väggar! klicka här för mer information.

Nedan finner ni ett axplock av våra färdiga konferenspaket men självklart skräddarsyr vi efter erat behov.

Bokning

För offert och bokning fyll i vår bokningsförfrågan- klicka här, mejla konferensen eller ring 0910-575 00.

I våra konferenspriser ingår grupprum för mellan 6 och 10 personer i mån av tillgänglighet, trådlöst nätverk, block och pennor, dataprojektor och fri parkering.