Kunskap &
mersmak

Boka bord

Vi på Medlefors tycker att maten är bland det viktigaste för kropp och knopp. Njut av vällagade och vackra middagar i vår restaurang eller boka en specialbuffé eller temamiddag för konferensen.

Middag

Till middag erbjuder vi två- eller trerättersmenyer som serveras i restaurangen. Våra menyer är komponerade för att ge er smakupplevelser utöver det vanliga och få er att må gott i både  kropp och själ. Ni har också möjlighet att beställa olika bufféer/temamiddagar som dukas upp speciellt för er i lämplig lokal. 

Restaurang Spisa

Middag meny vecka 16

Måndag 15 april

Spisa barmeny

Tisdag 16 april

Hjort rostbiff serveras med parmesan polenta,
krispig potatis, gröna ärtor och lingonsky
Hjortronpannacotta

Onsdag 17 april

Stekt torskrygg serveras med potatis pure,
krispig brysselkål, fänkålsallad och cavasås
Lakritskladdkaka

Torsdag 18 april

Stekt pluma med potatis bravas, grillad rödkål
örtsallad och chimichurri
Drömrilltårta

Fredag 19 april

Stekt ryggbiff med krämig potatisgratäng
Björnbärs paj

Lördag 20 april

Mandel och pank gratinerad lax, örtslungad potatis och vitvinssås
Choklad parfait

Söndag 21 april

Stängt

Boka bord
0910-575 00
servering@medlefors.se

Välkommen till bords!

Matglädje tillsammans

Vårt unika koncept där ni lagar en specialkomponerad festtrerätters middag tillsammans med er personliga kock. Ni samlas vid bordet i vårt eventkök Måltiden där kvällens meny presenteras och recept delas ut, som ni självklart tar med hem. Alla ingredienser och råvaror finns på plats. Oavsett vilken kunskap ni har så hjälper vi er till en oförglömlig upplevelse.

Läs mer och boka