Vi på Medlefors tycker att maten är bland det viktigaste för kropp och knopp. Njut av vällagade och vackra middagar i vår restaurang eller boka en specialbuffé eller temamiddag för konferensen.
Till middag erbjuder vi två- eller trerättersmenyer som serveras i restaurangen. Våra menyer är komponerade för att ge er smakupplevelser utöver det vanliga och få er att må gott i både kropp och själ. Ni har också möjlighet att beställa olika bufféer/temamiddagar som dukas upp speciellt för er i lämplig lokal.
Restaurang Spisa
Middag meny vecka 16
Måndag 15 april
Spisa barmeny
Tisdag 16 april
Hjort rostbiff serveras med parmesan polenta,
krispig potatis, gröna ärtor och lingonsky
Hjortronpannacotta
Onsdag 17 april
Stekt torskrygg serveras med potatis pure,
krispig brysselkål, fänkålsallad och cavasås
Lakritskladdkaka
Torsdag 18 april
Stekt pluma med potatis bravas, grillad rödkål
örtsallad och chimichurri
Drömrilltårta
Fredag 19 april
Stekt ryggbiff med krämig potatisgratäng
Björnbärs paj
Lördag 20 april
Mandel och pank gratinerad lax, örtslungad potatis och vitvinssås
Choklad parfait
Söndag 21 april
Stängt
Välkommen till bords!
Vårt unika koncept där ni lagar en specialkomponerad festtrerätters middag tillsammans med er personliga kock. Ni samlas vid bordet i vårt eventkök Måltiden där kvällens meny presenteras och recept delas ut, som ni självklart tar med hem. Alla ingredienser och råvaror finns på plats. Oavsett vilken kunskap ni har så hjälper vi er till en oförglömlig upplevelse.
Läs mer och boka