Kunskap &
mersmak

Boka bord

Vi på Medlefors tycker att maten är bland det viktigaste för kropp och knopp. Njut av vällagade och vackra middagar i vår restaurang eller boka en specialbuffé eller temamiddag för konferensen.

Middag

Till middag erbjuder vi två- eller trerättersmenyer som serveras i restaurangen. Våra menyer är komponerade för att ge er smakupplevelser utöver det vanliga och få er att må gott i både  kropp och själ. Ni har också möjlighet att beställa olika bufféer/temamiddagar som dukas upp speciellt för er i lämplig lokal. 

Restaurang Spisa

Middag meny vecka 17

Måndag 22 april

Grillad lammytterfilé, serveras med krispig potatis,
palsternackapuré, rödbetskompott och rosmarinsky.
Drömtårta med nougat och rom

Tisdag 23 april

Nattbakad oxkind, krämig potatispuré grillad bimi, broccoli och
rödvinssås.

Knäckig björnbärspaj

Onsdag 24 april

Baconlindad kyckling med balsamicosås och pappardell
Kokosparfait

Torsdag 25 april

Grillad flankstek, potatis och tryffelolja rösti, honungsbakad rödkål och
pepparsky. Apelsin- och mandelkaka

Fredag 26 april

Örtgratinerad torskrygg, ramslökrostad sötpotatis,
picklad rotselleri och cavasås.
Daimparfait med mandelmaräng

Lördag 27 april

Nattbakad högrev med chimichurri, stekt vitsparris och potatis bravas.
Chokladbakelse med aplesincurd

Söndag 28 april

Stängt

Boka bord
0910-575 00
servering@medlefors.se

Välkommen till bords!

Matglädje tillsammans

Vårt unika koncept där ni lagar en specialkomponerad festtrerätters middag tillsammans med er personliga kock. Ni samlas vid bordet i vårt eventkök Måltiden där kvällens meny presenteras och recept delas ut, som ni självklart tar med hem. Alla ingredienser och råvaror finns på plats. Oavsett vilken kunskap ni har så hjälper vi er till en oförglömlig upplevelse.

Läs mer och boka