Vi på Medlefors tycker att maten är bland det viktigaste för kropp och knopp. Njut av vällagade och vackra middagar i vår restaurang eller boka en specialbuffé eller temamiddag för konferensen.
Till middag erbjuder vi två- eller trerättersmenyer som serveras i restaurangen. Våra menyer är komponerade för att ge er smakupplevelser utöver det vanliga och få er att må gott i både kropp och själ. Ni har också möjlighet att beställa olika bufféer/temamiddagar som dukas upp speciellt för er i lämplig lokal.
Restaurang Spisa
Middag meny vecka 17
Måndag 22 april
Grillad lammytterfilé, serveras med krispig potatis,
palsternackapuré, rödbetskompott och rosmarinsky.
Drömtårta med nougat och rom
Tisdag 23 april
Nattbakad oxkind, krämig potatispuré grillad bimi, broccoli och
rödvinssås.
Knäckig björnbärspaj
Onsdag 24 april
Baconlindad kyckling med balsamicosås och pappardell
Kokosparfait
Torsdag 25 april
Grillad flankstek, potatis och tryffelolja rösti, honungsbakad rödkål och
pepparsky. Apelsin- och mandelkaka
Fredag 26 april
Örtgratinerad torskrygg, ramslökrostad sötpotatis,
picklad rotselleri och cavasås.
Daimparfait med mandelmaräng
Lördag 27 april
Nattbakad högrev med chimichurri, stekt vitsparris och potatis bravas.
Chokladbakelse med aplesincurd
Söndag 28 april
Stängt
Välkommen till bords!
Vårt unika koncept där ni lagar en specialkomponerad festtrerätters middag tillsammans med er personliga kock. Ni samlas vid bordet i vårt eventkök Måltiden där kvällens meny presenteras och recept delas ut, som ni självklart tar med hem. Alla ingredienser och råvaror finns på plats. Oavsett vilken kunskap ni har så hjälper vi er till en oförglömlig upplevelse.
Läs mer och boka