Nyheter på Medlefors

2018 01 12  ●  Folkhögskola  Konferens 

Medlefors hjärta Västerbottensteatern

Nytt samarbete för att stärka Skellefteås attraktionskraft!

Idag startar ett nytt samarbete för att stärka Skellefteås attraktionskraft. Medlefors  och Västerbottensteatern gör nu en gemensam kraftsamling inför teaterns 30-års jubileum i sommar!
Under tre decennium år har Västerbottensteatern spelat sommarteater på olika ställen i Skellefteå,  framförallt på Nordanå-området, men nu blir det en ny spelplats och samarbetspartner
som öppnar upp för helt nya möjligheter!

”Vi ville hitta en alldeles speciell plats som det skulle vara lätt att ta sig till, men som också skulle vara naturvacker för vår jubileumsföreställning Astrid Lindgrens älskade Bröderna Lejonhjärta.
En plats där det var lätt att tänka sig de två dalarna Körsbärsdalen och Törnrosdalen. Vi sökte också ett ställe med tillgång till bra parkering, toaletter och bra fikamöjligheter.
När en medarbetare föreslog Medleforsparken kände jag direkt – vilket bra förslag” säger teaterchefen Fransesca Quartey .
Men hur bra visste vi inte förrän vi träffade Annamaria Hedlund och Martin Hedqvist som berättade om allt Medlefors numera har att erbjuda så väl Skelleftebor som besökande utifrån.
Det nya samarbete innebär också att det kommer finnas möjlighet att boka hotellrum och mat på Medlefors i samband med föreställningen.

Tillsammans ser vi fram emot  att skapa en härlig teaterupplevelse i vacker sommarmiljö. Välkommen till Medlefors och Bröderna Lejonhjärta! Premiär 16 juni!

 

 

Bröderna Lejonhjärta på Medlefors sommaren 2018

Kontakt för mer info :

Västerbottensteatern

Fransesca Quartey
Teaterchef/konstnärlig ledare
fransesca.quartey@vasterbottensteatern.se
Direkt +46 708 929227

Medlefors

Martin Hedqvist
Marknadschef
martin.hedqvist@medlefors.se
Direkt +46 910-57 543

 
NYHETSARKIV