.

Vägen vidare

Vägen Vidare som är ett projekt i samverkan mellan Medlefors folkhögskola, Arbetsförmedlingen, Skellefteå Kommun och Samordningsförbundet i Skellefteå Norsjö.

 LÄS MER
 

Pågående projekt

Medlefors folkhögskola driver ett flertal projekt inom områdena arbetslivsinriktad rehabilitering, arbetsmiljö, hälsa och validering i samarbete med bl a EU/ESF och Skellefteå kommun med flera.

 LÄS MER
 

Om projekten

Syftet med våra projekt är att utveckla såväl individers som organisationers förmåga att möta de utmaningar som följer med omfattande förändringar i samhälle och arbetsliv.

 LÄS MER
 
 

Aktuellt för projekt

2017 10 16

Sök till vårens kurser och utbildningar.

På Medlefors kan du läsa allt från – Allmän kurs (studier för att nå grundskole- och gymnasiekompetens), hälsa och friskvård,  Studier på 50% Välkommen till oss på Medlefors. För mer information och ansökan: medlefors.se/utbildning.. OBS: Sista ansökningsdag 15 November.

 LÄS MER
2017 02 21

Västerbottens folkhögskolor tar en time-out hos Skellefteå AIK

Folkhögskolorna i Västerbotten går man ur huse tisdagen den 28 februari. Då kommer 800 personer från de sju folkhögskolorna i Västerbotten att träffas på Skellefteå Kraft Arena för en gemensam dag i folkhögskolans tecken och tillsammans ska man heja fram Skellefteå AIK till ännu en seger mot Färjestad.   Idén till Folkhögskolans dag föddes i samband med ett utvecklingsarbete där man på ett nytt sätt ville stärka skolornas samarbeten och samtidigt informera brett om folkhögskolan…

 LÄS MER
2016 08 9

Platser kvar på Medlefors Folkhögskola

Plugga i en studiemiljö där du kan vara dig själv. På Medlefors folkhögskola kan du läsa allmän kurs på dina villkor och i din egen takt. Vi har duktiga lärare som gör sitt yttersta för att hjälpa dig fram till mål. Vi har några platser kvar till hösten gällande allmän kurs i grund och gymnasienivå samt hälsa och friskvård på 50%. Skynda, framtiden väntar på dig. Vi börjar höstterminen 17/8 16.00 Kontakta vår studie och yrkesvägledare Johanna Larsson på 0910-57550 eller maila till…

 LÄS MER
 

Projekt

Medlefors folkhögskola i Skellefteå, Västerbotten, Norrland – en stimulerande folkhögskola med utbildningar för vuxna. Vår ambition är att våra kursdeltagare ska trivas hos oss, få lära sig många nya saker och att studierna ska leda till personlig utveckling, stärkt självkänsla och nya möjligheter inför framtiden.

På Medlefors kan du läsa in olika behörigheter som öppnar vägar för fortsatta utbildningar eller du kan gå helt för din egen skull. Hos oss blandas lektioner med temadagar, författarbesök, friluftsdagar mm. Vi värnar om närvaro och delaktighet och vill vara en plats där vuxna får växa – tillsammans!

Kom som du är – Gå dit du vill!!

Flertalet av våra projekt är delfinansierade av EU