.

Vägen vidare

Vägen Vidare som är ett projekt i samverkan mellan Medlefors folkhögskola, Arbetsförmedlingen, Skellefteå Kommun och Samordningsförbundet i Skellefteå Norsjö.

 LÄS MER
 

Pågående projekt

Medlefors folkhögskola driver ett flertal projekt inom områdena arbetslivsinriktad rehabilitering, arbetsmiljö, hälsa och validering i samarbete med bl a EU/ESF och Skellefteå kommun med flera.

 LÄS MER
 

Om projekten

Syftet med våra projekt är att utveckla såväl individers som organisationers förmåga att möta de utmaningar som följer med omfattande förändringar i samhälle och arbetsliv.

 LÄS MER
 
 

Aktuellt för projekt

2018 05 21

Vi har platser var och förlänger ansökningstiden

Vi har platser kvar och förlänger därför ansökningstiden på hösten kurser. Läs mer genom att klicka här!

 LÄS MER
2018 05 18

En symbol för hemlikheten

Det här med och ”visuell identitet”, hur viktigt är det egentligen? Jätteviktigt, om du frågar oss. Det tydliggör att just vi är avsändare av ett möte, konferens eller en utbildning. Det gör det lättare att komma ihåg oss och ger oss färger och former att klä vår verksamhet och vårt erbjudande i. Och när det kommer till just Medlefors nya visuella identitet så tycker vi faktiskt den är spot on! Den låter oss lyfta fram de färska…

 LÄS MER
2017 10 16

Sök till vårens kurser och utbildningar.

På Medlefors kan du läsa allt från – Allmän kurs (studier för att nå grundskole- och gymnasiekompetens), hälsa och friskvård,  Studier på 50% Välkommen till oss på Medlefors. För mer information och ansökan: medlefors.se/utbildning.. OBS: Sista ansökningsdag 15 November.

 LÄS MER
 

Projekt

Medlefors folkhögskola i Skellefteå, Västerbotten, Norrland – en stimulerande folkhögskola med utbildningar för vuxna. Vår ambition är att våra kursdeltagare ska trivas hos oss, få lära sig många nya saker och att studierna ska leda till personlig utveckling, stärkt självkänsla och nya möjligheter inför framtiden.

På Medlefors kan du läsa in olika behörigheter som öppnar vägar för fortsatta utbildningar eller du kan gå helt för din egen skull. Hos oss blandas lektioner med temadagar, författarbesök, friluftsdagar mm. Vi värnar om närvaro och delaktighet och vill vara en plats där vuxna får växa – tillsammans!

Kom som du är – Gå dit du vill!!

Flertalet av våra projekt är delfinansierade av EU