.

Friskare arbetsplatser

Tillsammans med företagsledningar och fackliga organisationer utvecklar vi arbetsmiljöarbetet till att också omfatta friskvård och hälsa i företaget.

 LÄS MER
 

Pågående projekt

Medlefors folkhögskola driver ett flertal projekt inom områdena arbetslivsinriktad rehabilitering, arbetsmiljö, hälsa och validering i samarbete med bl a EU/ESF och Skellefteå kommun med flera.

 LÄS MER
 

Om projekten

Syftet med våra projekt är att utveckla såväl individers som organisationers förmåga att möta de utmaningar som följer med omfattande förändringar i samhälle och arbetsliv.

 LÄS MER
 
 

Aktuellt för projekt

2017 02 21

Västerbottens folkhögskolor tar en time-out hos Skellefteå AIK

Folkhögskolorna i Västerbotten går man ur huse tisdagen den 28 februari. Då kommer 800 personer från de sju folkhögskolorna i Västerbotten att träffas på Skellefteå Kraft Arena för en gemensam dag i folkhögskolans tecken och…

 LÄS MER
2016 08 9

Platser kvar på Medlefors Folkhögskola

Plugga i en studiemiljö där du kan vara dig själv. På Medlefors folkhögskola kan du läsa allmän kurs på dina villkor och i din egen takt. Vi har duktiga lärare som gör sitt yttersta för att hjälpa dig fram till mål. Vi…

 LÄS MER
2016 03 14

Plugga till hösten på Medlefors

Plugga i en studiemiljö där du kan vara dig själv. På Medlefors folkhögskola kan du läsa allmän kurs på dina villkor och i din egen takt. Se under utbildningar

 LÄS MER
 

Projekt

Medlefors folkhögskola i Skellefteå, Västerbotten, Norrland – en stimulerande folkhögskola med utbildningar för vuxna. Vår ambition är att våra kursdeltagare ska trivas hos oss, få lära sig många nya saker och att studierna ska leda till personlig utveckling, stärkt självkänsla och nya möjligheter inför framtiden.

På Medlefors kan du läsa in olika behörigheter som öppnar vägar för fortsatta utbildningar eller du kan gå helt för din egen skull. Hos oss blandas lektioner med temadagar, författarbesök, friluftsdagar mm. Vi värnar om närvaro och delaktighet och vill vara en plats där vuxna får växa – tillsammans!

Kom som du är – Gå dit du vill!!

Flertalet av våra projekt är delfinansierade av EU