.

Boka bord

Dagens lunch

Har ni aldrig provat vår mat eller känner er hungriga. Vi lägger extra stor vikt vid att vår mat är vällagad och god, är vacker att se på och ger våra gäster ett behagligt välbefinnande. Vi använder endast förstklassiga råvaror och strävar efter att, så långt det är möjligt, köpa lokalproducerat. Tveka inte att kontakta oss för att boka bord.

Innehåll

Vår lunchbuffé med två varmrätter, Medlefors stora salladsbord med säsongens primörer, hembakt bröd, kravmärkt kaffe & hembakt kaka.

Följ oss på Instagram för att se dagens lunch och få lite matinspiration m.m.

Pris och bordsbokning

/ Varmt välkommen till att prova vår lunchbuffé på Medlefors!


Boka din nästa middag i vår restaurang.

Känner du som oss att maten är bland det mest centrala för knopp och kropp. Kontakta oss gärna för att boka en middag för dig och dina vänner.

Vi lägger extra stor vikt vid att vår mat är vällagad och god, är vacker att se på och ger våra gäster ett behagligt välbefinnande. Vi använder endast förstklassiga råvaror och strävar efter att, så långt det är möjligt, köpa lokalproducerat. Vi köper från bl.a. Nyhléns Hugosons, Scan, Norrgrönt, Norrmejerier, Svedjan ost, Grönsakshallen, Sjöboden, Hasses fisk, Botnia fisk, Skråmträsk potatis, Wallins bröd, Kåge tunnbrödsbageri, Polarbröd. Kaffet är Löfbergs ekologiska och fairtrade.

Förfrågan om bordsbokning:

/ Varmt välkommen till att prova våra middagar på Medlefors!