Kunskap &
mersmak

Boka bord

Vi på Medlefors tycker att maten är bland det viktigaste för kropp och knopp. Njut av vällagade och vackra middagar i vår restaurang eller boka en specialbuffé eller temamiddag för konferensen.

Middag

Till middag erbjuder vi två- eller trerättersmenyer som serveras i restaurangen. Våra menyer är komponerade för att ge er smakupplevelser utöver det vanliga och få er att må gott i både  kropp och själ. Ni har också möjlighet att beställa olika bufféer/temamiddagar som dukas upp speciellt för er i lämplig lokal. 

Restaurang Spisa

Middag meny vecka

Måndag 18 mars

Rostat lammrack, krämig parmesan polenta, oregano rostad rotfrukt och gremolata

Chokladtårta med hallonmousse

Tisdag 19 mars

Natt bakad ryggbiff med potatisgratäng, rostad rotfrukltsallad och rödvinssås.

Dröntårta med nougat

Onsdag 20 mars

Bacon lindat kycklingbröstfilé serveras med krispig potatis, grillad rödkål, majs och chilisalsa och kycklingsky.

Crème brulee

Torsdag 21 mars

Fisk och skaldjur risotto med aioli och vitlöksbröd

Choklad parfait

Fredag 22 mars

Medlefors bar meny

Lördag 23 mars

Örtgratinerad lax, brynt smör rostad potatis, grillad bimi broccoli och cavasås

Choklad terrine med bär kompott.

Söndag 24 mars

Boka bord
0910-575 00
servering@medlefors.se

Välkommen till bords!

Matglädje tillsammans

Vårt unika koncept där ni lagar en specialkomponerad festtrerätters middag tillsammans med er personliga kock. Ni samlas vid bordet i vårt eventkök Måltiden där kvällens meny presenteras och recept delas ut, som ni självklart tar med hem. Alla ingredienser och råvaror finns på plats. Oavsett vilken kunskap ni har så hjälper vi er till en oförglömlig upplevelse.

Läs mer och boka