.

Allmän kurs / Hälsa

Våra långa kurser hösten 2020

Medlefors folkhögskola

Hos oss finner du engagerade och välutbildade lärare med stor erfarenhet av vuxenutbildning. Studierna bedrivs i en trivsam och kreativ folkhögskolemiljö med nära kontakt mellan lärare och studerande. Medlefors har en naturskön omgivning med närhet till strövområden för rekreation och motion. Inomhus har vi sporthall, massagerum, pool, bastu samt fina lektionssalar. På skolan råder en trevlig gemenskap där hela skolan samlas till friluftsdagar, temadagar och gemensamma festligheter som julbord och elev- och lärarspex.

Behandling av personuppgifter

Vi behandlar personuppgifter i enlighet med svensk lag. För att stadsbidrag ska utgå för kurser kräver svenska myndigheter att all verksamhet ska rapporteras. Av rapporten ska framgå vilka personer som deltagit i kurs på folkhögskola. Därför är det nödvändigt att varje deltagare lämnar in uppgifter om namn och fullständiga personuppgifter.

För sökande och kursdeltagare.

Deltagande i kurser på skolan är frivilligt och det är även lämnandet av personuppgifter, men det är en förutsättning för att kunna söka till och delta i kurser samt att kunna genomföra kurserna på bästa sätt, för god deltagaradministration och för att leva upp till krav på rapportering och arkivering. Personuppgifts- och Integritetspolicyn finns i sin helhet att tillgå på genom att klicka här.

Schoolsoft

Länk till vårt skolprogram: Schoolsoft


Vårdbiträde – NY

Visa mer information om kursen