Nyheter på Medlefors

2020 02 12  ● 

Vi stärker marknad och sälj med Emma Lundmark

Emma Lundmark har rekryterats till rollen som sälj- och marknadskommunikatör på Medlefors. Hon har stor kunskap om hotell- och konferensbranschen och kommer att spela en viktig roll i Medlefors arbete för att stärka sin kommunikation mot kunder, gäster och samarbetspartners.

-Det känns fantastiskt att bli en del av Medlefors-teamet. Medlefors står inför en spännande fas med nya projekt och investeringar – en resa som jag vill vara med på, säger Emma Lundmark.

Emma Lundmark – sälj & marknadskommunikatör

Emma har tidigare jobbat som hotellchef för Stadshotellet och Best Western Hotel Malmia i Skellefteå. Rekryteringen är en del i Medlefors satsning på att utvecklas inom hotell och konferens, och tillsammans med resten av marknadsavdelningen kommer Emma att rikta fokus på uppsökande verksamhet och kundrelationer samt vara delaktig i kommunikationsarbetet. Hon tillträder tjänsten i april.

Det är otroligt roligt att få välkomna Emma till Medlefors. Hennes kunskaper om hotell- och konferensbranschen är en stor tillgång och hon kommer in med fräscha ögon och nya idéer. Dessutom har hon ett stort driv och en varm, härlig personlighet som kommer att passa in bra i vår organisation, säger Martin Hedqvist, marknadschef på Medlefors.

För mer information kontakta:

Martin Hedqvist
Marknadschef
+46 (0)70 3 099 588
martin.hedqvist@medlefors.se

 
NYHETSARKIV