Nyheter på Medlefors

2018 05 8  ●  Folkhögskola 

Yogaretreat ersätter årets sommarkurser

Tyvärr så har vi blivit tvungna att ställa in årets sommarkurser pga för få anmälda. Dock sätter vi nu in en extra Yogaretreat istället.  Se information nedan och på vår Facebooksida.

Yogaretreat på Medlefors

Datum: 9 – 10 juni 2018
Innehåll:
Varva ner inför semestern hos oss under två sköna sommardagar. Vi börjar lördagsaftonen kl. 17.00 med middag. Efter middagen blir det yoga, meditation och tilltugg. Därefter egentid i stillhet i vår relaxavdelning där du kan basta eller bara känna ro innan natten kommer. Somna gott och ostört i fräscht enkelrum.

Söndag morgon inleder vi med ett yogapass följt av en god frukost. Därefter fortsätter vi på temat återhämtning och energiboost med yogan som redskap. Vi låter Medlefors kök bjuda på en god vegetarisk lunch och efter ytterligare ett avsnitt med yoga avrundar vi dagen klockan 16 och återvänder ut i tillvaron, nedvarvade och med nya intryck.
Vi kommer att pröva både dynamiska och mer stillsamma yogaformer. Har du någon skada eller annan begränsning så hör av dig innan du bokar så att vi vet hur vi kan guida dig på ett bra sätt.
Yogalärare AnnCharlott Pavval leder tillsammans med Anneli Nygren dagarna på Medlefors.

Information:
Begränsat antal platser. För frågor runt kursens innehåll, kontakta: AnnCharlott Pavval, mejl:
ann-charlott.pavval@medlefors.se eller Anneli Nygren, anneli.nygren@medlefors.se

Nedladdningsbar information: yogaretreat juni 2018 final

Anmälan:
Anmäl dig senast den 15 maj 2018 via mejl till: anmalan@medlefors.se
OBS! Anmälan är bindande

Ange koden YOGARETREAT JUNI samt namn, personnummer, adress, mobilnummer och epost. Om du har önskemål om specialkost och/eller handikappanpassat rum anger du det så att vi kan möta dina behov på bästa sätt.

Kostnad:
1 500 kr. I priset ingår middag lördag, övernattning i enkelrum, frukost, vegetarisk lunch. Sista betalningsdag 28 MAJ

 

 
NYHETSARKIV