Nyheter på Medlefors

2018 10 10  ●  Folkhögskola 

Yogaretreat i november

Varva ner hos oss inför den stundande julstressen

Datum

16 – 17 november 2018

Innehåll

Vi börjar fredagsafton kl. 17.00 med Medlefors hemlagade middag. Efter middagen blir det yoga, meditation och tilltugg. Därefter egentid i stillhet med möjlighet att nyttja vår nyrenoverade relaxavdelning där du kan basta, bada eller bara känna ro innan natten kommer. Somna gott och ostört i ett av våra lugna och härliga enkelrum.

Lördag morgon inleder vi med ett yogapass följt av en god och näringsrik frukost. Därefter fortsätter vi på temat återhämtning med energiboost. Vi avslutar med en god vegetarisk hemlagad lunch.
Vi kommer att pröva både dynamiska och mer stillsamma yogaformer. Har du någon skada eller annan begränsning så hör av dig innan du bokar så att vi vet hur vi kan guida dig på ett bra sätt.

Yogalärarna AnnCharlott Pavval och Anneli Nygren leder dig under dagarna på Medlefors.

Kostnad

1 580 kr/person. I priset ingår middag fredag, övernattning i enkelrum, frukost, vegetarisk lunch samt alla aktiviteter. Sista betalningsdag 8 november 2018.

Information

Begränsat antal platser. För frågor runt kursens innehåll kontakta Anneli Nygren på mejl: anneli.nygren@medlefors.se eller på 0910-575 68

Anmälan

Anmäl dig senast den 26 oktober 2018 via mejl till: anmalan@medlefors.se Ange koden YOGARETREAT NOVEMBER samt namn, personnummer, adress, mobilnummer och epost. Anmälan är bindande. Om du har önskemål om specialkost och/eller handikappanpassat rum anger du det så att vi kan möta dina behov på bästa sätt.

Önskar du en nedladdningsbar pdf klicka på länken: Yogaretreat november 2018

 
NYHETSARKIV