Nyheter på Medlefors

2015 08 11  ●  Konferens 

Yogaretreat på Medlefors

Datum: 

11-12 september 2015

Innehåll:

Varva ner hos oss under två sköna sensommardagar. Vi börjar fredagsaftonen kl 1700 med middag, yoga, meditation och testund. Därefter avkoppling i stillhet i relaxavdelning där du kan basta eller bara känna ron innan natten kommer. Somna gott och ostört i fräscht enkelrum.

Lördag morgon inleder vi med ett yogapass följt av en god frukost. Därefter fortsätter vi på temat återhämtning och energiboost med yogan som redskap. Vi låter Medlefors kök bjuda på en god vegetarisk lunch och efter ytterligare ett avsnitt med yoga avrundar vi dagen klockan 16 och återvänder ut i tillvaron, nedvarvade och med nya intryck.

Vi kommer att pröva både dynamiska och mer stillsamma yogaformer. Har du någon skada eller annan begränsning så hör av dig innan du bokar så att vi vet hur vi kan guida dig på ett bra sätt.
Yogalärare AnnCharlott Pavval leder dig under dagarna på Medlefors

Anmälan:

Anmäl dig senast den 18 augusti 2015 via mejl till: monica.eriksson@medlefors.se
OBS! Anmälan är bindande
Ange koden ”YOGARETREAT SEPTEMBER” samt namn, personnummer, adress, mobilnummer och epost. Om du har önskemål om specialkost och/eller handikappanpassat rum anger du det så att vi kan möta dina behov på bästa sätt.

Information:

Begränsat antal platser. För frågor runt kursens innehåll, kontakta: AnnCharlott Pavval på 0910 – 575 35 eller mejl: anncharlott.pavval@medlefors.se

Kostnad:

1 260 kr. I priset ingår middag fredag, övernattning i enkelrum, frukost, vegetarisk lunch. Sista betalningsdag 30 augusti 2015.

 
NYHETSARKIV