Nyheter på Medlefors

2016 10 3  ●  Folkhögskola  Konferens 

Kursen fullbokad inga platser kvar – Yogaretreat på Medlefors

Fullbokat -inga platser kvar

Datum: 11-12 november 2016

Innehåll: Vi börjar fredagsaftonen kl. 17.00 med middag. Efter middagen blir det yoga, meditation och tilltugg. Därefter egentid i stillhet i vår relaxavdelning där du kan basta eller bara känna ro innan natten kommer. Somna gott och ostört i fräscht enkelrum.
Lördag morgon inleder vi med ett yogapass följt av en god frukost. Därefter fortsätter vi på temat återhämtning och energiboost med yogan som redskap. Vi låter Medlefors kök bjuda på en god vegetarisk lunch och efter ytterligare ett avsnitt med yoga avrundar vi dagen klockan 16 och återvänder ut i tillvaron, nedvarvade och med nya intryck.
Vi kommer att pröva både dynamiska och mer stillsamma yogaformer. Har du någon skada eller annan begränsning så hör av dig innan du bokar så att vi vet hur vi kan guida dig på ett bra sätt.
Yogalärare AnnCharlott Pavval leder tillsammans med Anneli Nygren dagarna på Medlefors.

Information: Begränsat antal platser. För frågor runt kursens innehåll, kontakta: AnnCharlott Pavval, mejl: ann-charlott.pavval@medlefors.se eller Anneli Nygren, anneli.nygren@medlefors.se
För nedladdningsbar pdf. klicka Här!

Anmälan: Anmäl dig senast den 20 oktober 2016 via mejl till: ansokan@medlefors.se
OBS! Anmälan är bindande

Ange koden YOGARETREAT NOVEMBER samt namn, personnummer, adress, mobilnummer och epost. Om du har önskemål om specialkost och/eller handikappanpassat rum anger du det så att vi kan möta dina behov på bästa sätt.

Kostnad: 1 290 kr. I priset ingår middag fredag, övernattning i enkelrum, frukost, vegetarisk lunch. Sista betalningsdag 31 oktober 2016.

yoga

 

 
NYHETSARKIV