Hyllad sommarteater i vackra Medleforsparken
Romeo & Julia 2021

Passa på att unna er en helkväll med hemlik middag i Medlefors nyrenoverade restaurang, magisk teater i vacker miljö och som grädde på moset en hotellövernattning

Romeo & Julia 2021

Verona är tillbaka i Medleforsparken! Efter 2020 års kritikerrosade urpremiär bjuder vi sommaren 2021 återigen in publiken att drabbas av Romeo & Julia. Bobo Lundéns manus till klassikernas klassiker skapar både överraskar och igenkänning.

I Västerbottensteaterns version är Romeo och Julia två vuxna, jämställda människor som möts och blir himlastormande kära. Språket och relationerna är respektfullt uppdaterade och fördjupade men originalberättelsens starka budskap känner vi alla igen – kärleken känner inga gränser.

Precis som Shakespeare leker dom med rim, rytm och form men spränger också in massor av nyskriven sång och musik – det blir musikteater från början till slut. Allt framfört av en handplockad, skönsjungande och dansant ensemble. Även om vi befinner oss i 1600-talets Verona i såväl scenografi som kostym så är musiken modern vilket ger en uppsättning som spänner över 400 år. Mitt i den västerbottniska sommaren bjuder vi in er till historiens mest älskade kärlekshistoria, fylld av skratt, lycka och sorg.

  • Nypremiär: 16 juni 2021 utomhus i Medleforsparken Skellefteå
  • Spelplats: Medlefors – Medleforsparken Skellefteå. Alla föreställningar spelas utomhus i alla väder
  •  Spelperiod:
    • Juni: 15-20, 22-27, 29-30
    • Juli: 1-4, 7-11

Läs mer på Västerbottensteaterns sida här.

Lördagspaket med biljett, middag och hotellövernattning

Unna er en lördag med smakrik 2-rätters sommarmiddag, fantastisk teater i vackra Medleforsparken med ett smaskigt pausfika för att sedan vakna utvilade i Medlefors hemlika hotellrum. Från 1049kr per person. Paket inklusive biljett måste bokas senast 7 dagar före varje föreställning.

Boka här

20 % rabatt på hotellövernattning i samband med Romeo & Julia

Önskar ni krydda till teaterupplevelsen med en hotellövernattning? Vi erbjuder er 20 % rabatt på login vid uppvisande av biljett. Passa på att boka bord i vår nyrenoverade restaurang samtidigt, vi har öppet alla Romeo & Julia föreställningsdagar.

Boka här

Är ni flera som kommer?

Vi har färdiga paket för grupper över 20 personer. Självklart hjälper vi även till att skräddarsy en lösning om ni vill! Kontakta oss gärna på info@medlefors.se eller ring 0910-575 00.

Ladda ner prislista här

Hemlik fika och middag för kurrande magar

Slipp en kurrande mage under föreställningen och förboka pausfika och middag! Pausfika förköpspris 70kr (på plats 80kr). Kontakta oss gärna för att boka in ditt pausfika samt bordsbokning i vår nyrenoverade lounge.

Kontakta oss