Föreläsningar & aktiviteter

Gör konferensen till en oförglömlig upplevelse. Exempel på sådant som sätter guldkant på arrangemanget:

Detta är exempel på allt vi erbjuder. Vi samarbetar även med en mängd andra aktörer inom besöksnäringen och kan därför erbjuda en bred variation av upplevelser och aktiviteter. Kontakta oss så berättar vi mer.

Träning för kropp och knopp

Hoppa, tänj, svettas och skratta! Fysisk aktivitet kör bra för både kroppen och knoppen. I samarbete med Friskvårdskompaniet erbjuder vi gruppträning för våra konferensgäster. Antingen skräddarsydd just för er eller med möjlighet att delta i de befintliga passen för enskilda deltagare.

För våra övernattande gäster har vi också ett fräscht hotell-gym för individuell träning. Kombinera träningen med lite teori för en komplett må bra-boost av konferensen. Läs mer här.

Dryckesprovning

Vår vinprovning läggs upp på ett enkelt och lättfattligt sätt så att alla känner sig delaktiga, oavsett förkunskaper. Ni får följa med på en resa i vinets värld och lära er mer om druvornas egenskaper, ursprung och historia. Ni får lära er att bedöma vinets färg, arom, doft och viskositet. Ni får också förslag på olika matkombinationer som passar till druvan.

Rätt vald dryck kan förhöja måltiden till oanade höjder! Alla sinnen aktiveras och ni kommer upptäcka att vin har fler dimensioner och smaker än ni kunde ana. En kunskap som ni kommer att ha glädje av när ni i fortsättningen ska välja vin till maten. Dofta, betrakta, smaka, njut och låt er inspireras!