Ledigt jobb - Konferenstekniker

Läs mer och sök!
lediga jobb

Konferenstekniker

Att erbjuda våra gäster förstklassig service är inget vi snålar på men för oss på Medlefors är det minst lika viktigt att erbjuda våra medarbetare en möjlighet till bra balans mellan arbete och privatliv, med hälsan i fokus.

Om tjänsten

Hos oss finns allt du behöver för en lyckad konferens, kongress eller kick-off och självklart har vi all teknik för digitala och hybridmöten. Som konferenstekniker säkerställer du att tekniken, möbleringen och servicen fungerar som det ska samt möter upp gästernas önskemål.
Vi äger och förvaltar själva vårt fastighetsbestånd på ca 12 000 kvm. Du kommer att arbeta med ett brett spektrum av arbetsuppgifter som i huvudsak rör konferensdelarna men också en del fastighetsskötsel, underhåll och felavhjälpning både in- och utvändigt.
Att du ska må bra på jobbet är viktigt för oss så vad sägs om fri träning och simning, möjlighet till massage två dagar i veckan, fri sjukvård/medicin upp till högkostnadsskydd…och mycket mer. Låter det lite för bra för att vara sant? Det är det inte, för oss är det en självklarhet.

Tjänsten som konferenstekniker är en tillsvidareanställning med en sex månaders provanställning inledningsvis.

Kontaktuppgifter

I denna rekrytering har Medlefors valt att samarbeta med Adecco. Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Johanna Forsell via Adecco, 073 684 71 65

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

OBS!

Välkommen med din ansökan! Urval kommer att ske löpande så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Sök senast 2023-03-05

Ansök