Fastighetsskötare

MEDLEFORS BEHÖVER FÖRSTÄRKNING…
…i form av en ny fastighetsskötare.

Nuvarande fastighetsskötare går i pension och vi söker dig som är utbildad fastighetsskötare alternativt har annan utbildning eller erfarenhet som vi bedömer likvärdig. Yrkeserfarenhet är meriterande.

Vi äger och förvaltar själva vårt fastighetsbestånd på ca 12 000 kvm. Du kommer att arbeta med ett brett spektrum av arbetsuppgifter som i huvudsak rör fastighetsskötsel, underhåll, reparationer, och felavhjälpning både in- och utvändigt.

Du kommer att ha kontakt med arbetskamrater, studerande och gäster vilket ställer krav på att du är serviceinriktad och social. Du blir en del av ett positivt och engagerat team som ser service som en självklarhet. Du trivs att arbeta självständigt och gillar att ha varierade arbetsuppgifter. Du är positiv, lättlärd och villig att ge det där lilla extra. Du har goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och i skrift och du kan läsa och förstå arbetsinstruktioner. Vi ser gärna att du har ett intresse eller erfarenhet inom ljus/ljud teknik. Du har B-körkort.

Tjänsten är en tillsvidareanställning 100%, start med 6 månaders provanställning.

ANSÖKAN

Välkommen med din ansökan redan idag!
Vänligen mejla din ansökan till: jobb@medlefors.se
Intervjuer sker löpande.
Bifoga CV och Personligt brev.

Vid frågor kan du vända dig till;

VILKA ÄR VI?

Föreningen Norrlands Arbetares Folkhögskola, ideell förening, är huvudman för Medlefors. I folkhögskolan bedriver vi långa kurser, både behörighetsgivande och förkovrande. Vi genomför också många korta kurser. En del egna, oftast inom området hälsa/friskvård, men de allra flesta i samverkan med en förening eller organisation, vanligtvis inom arbetarrörelsen och funktionshinderrörelsen.

Förutom folkhögskoleverksamhet bedriver vi konferens-, hotell- och restaurangverksamhet. Vi genomför också en hel del uppdragsutbildningar och projektverksamhet av olika slag, oftast arbetsmarknadsinriktade insatser eller utbildningar inom arbetsmiljö, hälsa och friskvård. Till detta kommer dessutom en uthyrningsverksamhet av delar av våra lokaler.

Medlefors har idag ca 60 medarbetare.

Välkommen med din ansökan.