Är du driven, positiv och har många ideér!

Ansök redan idag!

Säljare och Marknadskommunikatör

Att erbjuda våra gäster förstklassig service är inget vi snålar på men för oss på Medlefors är det minst lika viktigt erbjuda våra medarbetare en möjlighet till bra balans mellan arbete och privatliv, med hälsan i fokus.

Om tjänsten

Förutom Folkhögskola så bedriver även Medlefors hotell och konferensverksamhet dit vi nu söker en säljare och marknadskommunikatör, en spännande och varierande roll där man varje dag möter olika människor. Rollen kommer i första hand att vara som utesäljare där ansvar för försäljningen till våra stora och små kunder ingår men även att delta vid mässor, affärsmöten på plats och hos kund och andra sociala sammanhang för att knyta nya kontakter, skapa nya relationer och även att ta hand om befintliga.

Förutom sälj kommer marknadskommunikation, marknadsföring och ansvaret för alla våra digitala kanaler att ingå i den här rollen.

Att du ska må bra på jobbet är viktigt för oss så vad sägs om fri träning och simning, möjlighet till massage två dagar i veckan, fri sjukvård/medicin upp till högkostnadsskydd…och mycket mer. Låter det lite för bra för att vara sant? Det är det inte, för oss är det en självklarhet.

Tjänsten som Säljare och Marknadskommunikatör är en tillsvidareanställning med en sex månaders provanställning inledningsvis.

Om dig

Vi söker dig som har en bakgrund inom sälj och gärna marknadsföring eller marknadskommunikation, antingen om du har arbetserfarenhet av det eller att du gått kurser eller en utbildning. Du är påhittig och duktig på att ta bilder och kan skriva texter till våra SoMe-kanaler.  Vi tror också att du är en person som gillar att skapa och bibehålla goda och långsiktiga relationer samt har ett brett kontaktnät inom Västerbotten och Norrbotten. Vi tror att du som söker är driven, positiv och har ett stort engagemang, är du dessutom en kreativ person som har många egna idéer finns stora möjligheter att själv vara med och utveckla och utforma din roll. Du kommer att tillsammans men vår affärschef bidra till framtagandet av säljstrategier samt jobba mot uppsatta mål och budget.

Du kan ta egna initiativ och ser dig själv som en problemlösare. Du trivs med att arbeta både självständigt och i team.

Goda kunskaper i svenska och engelska, i tal och i skrift är ett krav då vi både har nationella och internationella gäster. Körkort B är ett krav.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Kontaktuppgifter

I denna rekrytering har Medlefors valt att samarbeta med Adecco. Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:
– Johanna Forsell via Adecco, 073 684 71 65
– Länkt till ansökan: www.adecco.se
– Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan! Urval kommer att ske löpande så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Sök senast 2022-09-11