lediga jobb

Vad brinner ditt hjärta för?

Att erbjuda våra gäster förstklassig service är inget vi snålar på men för oss på Medlefors är det minst lika viktigt erbjuda våra medarbetare en möjlighet till bra balans mellan arbete och privatliv, med hälsan i fokus.

Vad sägs om fri träning och simning, möjlighet till massage två dagar i veckan, fri sjukvård/medicin upp till högkostnadsskydd…och mycket mer. Låter det lite för bra för att vara sant? Det är det inte, för oss är det en självklarhet.

Medlefors består av fyra grundpelare; folkhögskola, hotell, konferens samt restaurang och idag är vi drygt 60 medarbetare. Vi städar, bäddar, skrattar tillsammans, lagar mat, arbetar i serveringen, hänger på personaldagar, levererar fika till konferenserna och mycket, mycket mer.

Vill du bli vår nya kollega? Vi träffas gärna för att höra på vilken avdelning du tror att du skulle passa in bäst! Vi lägger därför inte lika stor vikt i vad du har för utbildning eller tidigare erfarenheter men du får gärna sammanställa allt i ett CV och skicka in till jobb@medlefors.se

För rätt person erbjuder vi tillsvidareanställning på 100%.