Uncategorized

Uppdaterad information om Corona

Vi tänker på dig och din trygghet

Det är något magiskt med det fysiska mötet och vi vill att du som gäst, studerande och medarbetare på Medlefors ska känna den hemlika tryggheten när du kliver in genom dörren. Vår passion och drivkraft är att se människor mötas och precis som alltid finns vi här för er på era villkor.

Vi har efter folkhälsomyndighetens senaste rekommendationer nu än en gång stärkt vårt arbete och våra rutiner för att förhindra smittspridning och trygga ditt besök hos oss. Vi gör nu allt vi kan för att förhindra trängsel så långt det bara går. Vi kan dock inte garantera att trängsel kan uppstå vid någon plats eller vid någon tidpunkt vid just ditt besök. Vi uppmanar därför dig som besökare att göra det du kan för att undvika trängsel och hålla nödvändiga avstånd till andra gäster och kamrater. Tillsammans gör vi skillnad.

Trots detta så är möjligheterna många! Vårt naturnära läge och tillgången till flertalet fastigheter gör att du som konferens- och mötesgäst har möjligheten att konferera i avskildhet. Våra stora lokaler inbjuder till bekväma sittningar och möjligheten till ett hybridmöte med både bra bild och ljud har installerats.

Vi ser fram emot att möta er glatt när ni kliver in hemma hos oss på Medlefors.

Läs mer om vad vi gör i detalj HÄR