Är du driven, positiv och har många ideér!

Ansök redan idag!
lediga jobb

Vi söker en Säljare och Marknadskommunikatör

Om tjänsten

Förutom Folkhögskola så bedriver även Medlefors hotell och konferensverksamhet dit vi nu söker en säljare och marknadskommunikatör, en spännande och varierande roll där man varje dag möter olika människor. Rollen kommer i första hand att vara som utesäljare där ansvar för försäljningen till våra stora och små kunder ingår men även att delta vid mässor, affärsmöten på plats och hos kund och andra sociala sammanhang för att knyta nya kontakter, skapa nya relationer och även att ta hand om befintliga.

Förutom sälj kommer marknadskommunikation, marknadsföring och ansvaret för alla våra digitala kanaler att ingå i den här rollen.

Att du ska må bra på jobbet är viktigt för oss så vad sägs om fri träning och simning, möjlighet till massage två dagar i veckan, fri sjukvård/medicin upp till högkostnadsskydd…och mycket mer. Låter det lite för bra för att vara sant? Det är det inte, för oss är det en självklarhet.

Tjänsten som Säljare och Marknadskommunikatör är en tillsvidareanställning med en sex månaders provanställning inledningsvis.

Läs mer och ansök!