Nyheter på Medlefors : Konferens

2020 06 18  ●  Konferens 

Kickstarta hösten!

Efter en minst sagt omvälvande start på 2020 är det välbehövligt att kicka igång hösten på bästa sätt och svetsa samman gänget! Ni börjar dagen med vår hemlika lunch och utmanar sen varandra i discgolf eller varför inte lite kubb? Behov av ett konferensrum? Det ingår också! ….läs mer

LÄS MER
2020 05 28  ●  Konferens 

Hemester på Medlefors

Rödrutig filt, sommarkväll, mumsigt fylld picknickkorg och årets sommarteater Romeo och Julia. Barnen badar i poolen och vaknar upp utvilade i hotellsäng. Låter det drömlikt? Det tycker vi med! I år tänker vi borta bra men hemlikt är bäst, hemester helt enkelt.

LÄS MER
2020 05 15  ●  Konferens 

Medlefors i stort samarbete med bostadsförmedlare för gästarbetare.

Nu utvecklar Medlefors verksamheten ytterligare genom att ingå i ett samarbete med bostadsförmedlingsföretaget Tollenäs Group AB för att erbjuda boende till gästarbetare i Skellefteå. Tillsammans med Tollenäs breddar Medlefors sitt redan starka logierbjudande och erbjuder boenden i alla dess former. Från rena hotellupplevelser för semesterfirare och övernattning för konferensbesökare till att nu erbjuda longstay eller långliggarboende för större kunder under en längre tid.

LÄS MER
2020 03 30  ●  Konferens 

Affärsresenär

Affärsresenärer
Reser du mycket i jobbet och behöver ett hemlikt boende där du kan varva ner, äta gott och ha det bra!? Vad sägs om Medlfors, ett mer hemlikt boende centralt beläget men mitt i naturen.
Vi har stor vana att ta hand om affärsresenärer och priserna reflektera dina behov. Kontakta oss så syr vi ihop ett paket åt dig och ditt företag efter just era behov. Välkommen hem till oss.

LÄS MER
2020 03 25  ●  Folkhögskola  Konferens 

Bordsservering

Efter folkhälsomyndigheten nya riktlinjer gällande restaurangnäringen så ändrar vi nu våra rutiner och låter hela vårt restaurangutbud bli bordsserverat. Detta har vi gjort till viss del sedan tidigare men nu går vi hela vägen. Vår omtalade frukostbuffé blir till en hemlik frukostpåse, luncher och våra middagen blir bordsserverad.

LÄS MER
NYHETSARKIV