Kunskap &
mersmak

Boka bord

Vi på Medlefors tycker att maten är bland det viktigaste för kropp och knopp. Njut av vällagade och vackra middagar i vår restaurang eller boka en specialbuffé eller temamiddag för konferensen.

Middag

Till middag erbjuder vi två- eller trerättersmenyer som serveras i restaurangen. Våra menyer är komponerade för att ge er smakupplevelser utöver det vanliga och få er att må gott i både  kropp och själ. Ni har också möjlighet att beställa olika bufféer/temamiddagar som dukas upp speciellt för er i lämplig lokal. 

Restaurang Spisa

Middag meny vecka

Måndag 26 februari

Nattbakad ryggbiff serveras med Rotfrukts gratäng grillad broccoli rödvinssås ock tomat kompott

Hallon pannacotta

Tisdag 27 februari

Bakad torskrygg, grillad spetskål; kapris slungad potatis örtsallad och bryntsmör.

Mörk choklad semi freddo

Onsdag 28 februari

Nattbakad lammlägg med krämig potatis pure grillad bimi broccoli, gremolata och rosmarinsky

Äpplepaj

Torsdag 29 februari

Stekt rödingfile med varm potatissallad, picklad rotsellri och romsås.

Hjortron cheesecake

Fredag 01 mars

Medlefors’s After work street food buffe

Lördag 02 mars

Stängt

Söndag 03 mars

Stängt

Boka bord
0910-575 00
servering@medlefors.se

Välkommen till bords!

Matglädje tillsammans

Vårt unika koncept där ni lagar en specialkomponerad festtrerätters middag tillsammans med er personliga kock. Ni samlas vid bordet i vårt eventkök Måltiden där kvällens meny presenteras och recept delas ut, som ni självklart tar med hem. Alla ingredienser och råvaror finns på plats. Oavsett vilken kunskap ni har så hjälper vi er till en oförglömlig upplevelse.

Läs mer och boka