Vi på Medlefors tycker att maten är bland det viktigaste för kropp och knopp. Njut av vällagade och vackra middagar i vår restaurang eller boka en specialbuffé eller temamiddag för konferensen.
Till middag erbjuder vi två- eller trerättersmenyer som serveras i restaurangen. Våra menyer är komponerade för att ge er smakupplevelser utöver det vanliga och få er att må gott i både kropp och själ. Ni har också möjlighet att beställa olika bufféer/temamiddagar som dukas upp speciellt för er i lämplig lokal.
Veckan 39 middagsmeny
Måndag 25 September
Stekt kalkonbröst, serveras med stuvad kål, krispig potatis och senapsmör
Mörk chokladmousse
Tisdag 26 September
Stekt rödingfilé, serveras med dillslungad potatis, stekt sparris och cavasås
Mangopannacotta
Onsdag 27 September
Baconlindad kycklingbröstfilé, stuvad potatis, stekt rödkål och dragonsås
Vit chokladmousse med hjortron
Torsdag 28 September
Bakad laxfilé serveras med potatispuré, tomatkompott , haricots verts och romsås.
Mango och passionsfrukttriffle
Fredag 29 September
Stekt lammytterfilé serveras med inbakad potatis, stekt vitkål och rosmarinsky
Äppelpaj
Lördag 30 September
Entrecote serveras med krispig potatis, rödbets och äpplekompott, rostad morot och rödvinssky
Chokladfondant med hallonkompott och vaniljglass
Söndag 01 Oktober
Stängt
Välkommen till bords!
Vårt unika koncept där ni lagar en specialkomponerad festtrerätters middag tillsammans med er personliga kock. Ni samlas vid bordet i vårt eventkök Måltiden där kvällens meny presenteras och recept delas ut, som ni självklart tar med hem. Alla ingredienser och råvaror finns på plats. Oavsett vilken kunskap ni har så hjälper vi er till en oförglömlig upplevelse.
Läs mer och boka