Vi på Medlefors tycker att maten är bland det viktigaste för kropp och knopp. Njut av vällagade och vackra middagar i vår restaurang eller boka en specialbuffé eller temamiddag för konferensen.
Till middag erbjuder vi två- eller trerättersmenyer som serveras i restaurangen. Våra menyer är komponerade för att ge er smakupplevelser utöver det vanliga och få er att må gott i både kropp och själ. Ni har också möjlighet att beställa olika bufféer/temamiddagar som dukas upp speciellt för er i lämplig lokal.
Restaurang Spisa
Middag meny vecka
Måndag 18 mars
Rostat lammrack, krämig parmesan polenta, oregano rostad rotfrukt och gremolata
Chokladtårta med hallonmousse
Tisdag 19 mars
Natt bakad ryggbiff med potatisgratäng, rostad rotfrukltsallad och rödvinssås.
Dröntårta med nougat
Onsdag 20 mars
Bacon lindat kycklingbröstfilé serveras med krispig potatis, grillad rödkål, majs och chilisalsa och kycklingsky.
Crème brulee
Torsdag 21 mars
Fisk och skaldjur risotto med aioli och vitlöksbröd
Choklad parfait
Fredag 22 mars
Medlefors bar meny
Lördag 23 mars
Örtgratinerad lax, brynt smör rostad potatis, grillad bimi broccoli och cavasås
Choklad terrine med bär kompott.
Söndag 24 mars
Välkommen till bords!
Vårt unika koncept där ni lagar en specialkomponerad festtrerätters middag tillsammans med er personliga kock. Ni samlas vid bordet i vårt eventkök Måltiden där kvällens meny presenteras och recept delas ut, som ni självklart tar med hem. Alla ingredienser och råvaror finns på plats. Oavsett vilken kunskap ni har så hjälper vi er till en oförglömlig upplevelse.
Läs mer och boka