Kunskap &
mersmak

Boka bord

Vi på Medlefors tycker att maten är bland det viktigaste för kropp och knopp. Njut av vällagade och vackra middagar i vår restaurang eller boka en specialbuffé eller temamiddag för konferensen.

Middag

Till middag erbjuder vi två- eller trerättersmenyer som serveras i restaurangen. Våra menyer är komponerade för att ge er smakupplevelser utöver det vanliga och få er att må gott i både  kropp och själ. Ni har också möjlighet att beställa olika bufféer/temamiddagar som dukas upp speciellt för er i lämplig lokal. 

Mingelmiddag är ett ett av våra middagsevent och ett trevligt sätt att äta och umgås. Välkomna in i vårt kök där vi bjuder på en härlig buffé. Du kan välja att ta för dig av det goda men också få chansen att själv prova steka din biff. Detta arrangerar vi speciellt för er grupp där ni samtidigt kan umgås under kvällen.

”Matglädje” är vårt unika koncept som innebär att ni kommer in i vårt kök och lagar er egen trerätters middag tillsammans med personlig kock och färdiga recept.

Vi serverar också olika typer av kvällsvickningar som komplement till en konferensmiddag och kan erbjuda vinprovningar, pubkvällar vid poolen, grillkväll och picknickorgar i naturen.

Dryckesprovning

Vår vinprovning läggs upp på ett enkelt och lättfattligt sätt så att alla känner sig delaktiga, oavsett förkunskaper. Ni får följa med på en resa i vinets värld och lära er mer om druvornas egenskaper, ursprung och historia. Ni får lära er att bedöma vinets färg, arom, doft  och viskositet. Ni får också förslag på olika matkombinationer som passar till druvan.

Rätt vald dryck kan förhöja måltiden till oanade höjder! Alla sinnen aktiveras och ni kommer upptäcka att vin har fler dimensioner och smaker än ni kunde ana. En kunskap som ni kommer att ha glädje av när ni i fortsättningen ska välja vin till maten.

Boka bord


0910-575 00
servering@medlefors.se

Välkommen till bords!

Hemlika möten
och konferenser

Små och stora konferenser i harmonisk, matglad och hemlik miljö. Kolla in våra konferenspaket med eller utan hotellboende.

Läs mer och boka