På Restaurang Spisa vill vi att varje måltid ska vara en helhetsupplevelse där maten och drycken smälter samman på ett harmoniskt sätt. Till middag erbjuder vi noga komponerade två- eller trerättersmenyer som tar dig med på en smakresa utöver det vanliga. Våra rätter är skapade med omsorg om både smak och välmående, så att ni kan njuta fullt ut och lämna oss med både kropp och själ i balans. Vill ni göra kvällen ännu mer speciell, kan vi även ordna bufféer eller temamiddagar, speciellt framtagna för just er och serverade i en lokal som passar ert sällskap.
För att göra er upplevelse fulländad lägger vi lika stor vikt vid drycken som vid maten. Med fullständiga rättigheter erbjuder vi ett noggrant utvalt sortiment av drycker som förhöjer och kompletterar smakerna på tallriken. Våra drycker är utvalda med tanke på råvaror, kryddor och säsong, så att varje kombination blir något alldeles extra. Oavsett om ni föredrar ett fylligt glas vin, en kall öl eller någon av våra alkoholfria alternativ, kan vi lova att drycken blir en naturlig del av er upplevelse hos oss.
Ta en titt på veckans middagsmeny och låt oss ge er en minnesvärd middag där både mat och dryck spelar huvudrollerna.
Restaurang Spisa
Middag meny vecka 42
Måndag 14 oktober
Kryddig majskycklingbröstfilé stuvad svamp, vitlökrostad potatis och kycklingsky
Marängsviss
Tisdag 15 oktober
Chimmichurri-marinerat fläskkött serveras med honungsbakad rödkål, rostad potatis,
cider- och dragonsås
Creme catalana
Onsdag 16 oktober
Smörbakad laxfile, krämig potatispure, picklad fänkålsallad, palsternacka, cavasås
Grillad ananas trifle
Torsdag 17 oktober
Nattbakad högrev med pestomarinad, krispig potatis och stuvad kål.
Citronkladdkaka
Fredag 18 oktober
Fisk- och skaldjurbouillabaisse
Vitchoklad- och hjortronmousse
Lördag 19 oktober
Svamptoast med lingonkräm
Stekt torskrygg, rotselleripure, krispig potatis, picklad kålsallad och brynt smör
Hallonpannacotta
Söndag 20 oktober
Stängt
Välkommen till bords!
Vårt unika koncept där ni lagar en specialkomponerad festtrerätters middag tillsammans med er personliga kock. Ni samlas vid bordet i vårt eventkök Måltiden där kvällens meny presenteras och recept delas ut, som ni självklart tar med hem. Alla ingredienser och råvaror finns på plats. Oavsett vilken kunskap ni har så hjälper vi er till en oförglömlig upplevelse.
Läs mer och boka