Kunskap &
mersmak

Boka bord

Vi på Medlefors tycker att maten är bland det viktigaste för kropp och knopp. Njut av vällagade och vackra middagar i vår restaurang eller boka en specialbuffé eller temamiddag för konferensen.

Middag

Till middag erbjuder vi två- eller trerättersmenyer som serveras i restaurangen. Våra menyer är komponerade för att ge er smakupplevelser utöver det vanliga och få er att må gott i både  kropp och själ. Ni har också möjlighet att beställa olika bufféer/temamiddagar som dukas upp speciellt för er i lämplig lokal. 

Restaurang Spisa

Middag meny vecka 21

Måndag 20 maj

Stekt rödingfilé, krämig potatispuré, bränd morot,
bryssel- och fänkålsallad med cava och stenbitsromsås

Passionsfruktsmousse med jordgubb, rabarber, bakad vit choklad och havresmul

Tisdag 21 maj

Lammytterfilé med ärtpuré, rosmarinpotatis, grillad sparris och senapsås

Hjortron pannacotta

Onsdag 22 maj

Nattbakad ryggbiff, krispig potatis paté, honungsbakad palsternacka och rödvinssky

Kokos parfait

Torsdag 23 maj

Rostad torskrygg med potatis och kaprissallad grillad sparris och vitvinssås

Grillad ananas trifle

Fredag 24 maj

Nattbakad högrev med potatis bravas med mojo rojo, stekt spetskål och chimmi churri

Tiramisu

Lördag 25 maj

Spisa’s barmeny

Söndag 26 maj

Morsdag Afternoon Tea buffé 14.00

Boka bord
0910-575 00
servering@medlefors.se

Välkommen till bords!

Matglädje tillsammans

Vårt unika koncept där ni lagar en specialkomponerad festtrerätters middag tillsammans med er personliga kock. Ni samlas vid bordet i vårt eventkök Måltiden där kvällens meny presenteras och recept delas ut, som ni självklart tar med hem. Alla ingredienser och råvaror finns på plats. Oavsett vilken kunskap ni har så hjälper vi er till en oförglömlig upplevelse.

Läs mer och boka