Kunskap &
mersmak

Boka bord

Vi på Medlefors tycker att maten är bland det viktigaste för kropp och knopp. Njut av vällagade och vackra middagar i vår restaurang eller boka en specialbuffé eller temamiddag för konferensen.

Event & Middag

Till middag erbjuder vi två- eller trerättersmenyer som serveras i restaurangen. Våra menyer är komponerade för att ge er smakupplevelser utöver det vanliga och få er att må gott i både  kropp och själ. Ni har också möjlighet att beställa olika bufféer/temamiddagar som dukas upp speciellt för er i lämplig lokal. 

Mingelmiddag är ett ett av våra middagsevent och ett trevligt sätt att äta och umgås. Välkomna in i vårt kök där vi bjuder på en härlig buffé. Du kan välja att ta för dig av det goda men också få chansen att själv prova steka din biff. Detta arrangerar vi speciellt för er grupp där ni samtidigt kan umgås under kvällen.

”Matglädje” är vårt unika koncept som innebär att ni kommer in i vårt kök och lagar er egen trerätters middag tillsammans med personlig kock och färdiga recept.

Vi serverar också olika typer av kvällsvickningar som komplement till en konferensmiddag och kan erbjuda vinprovningar, pubkvällar vid poolen, grillkväll och picknickorgar i naturen.

Lunch + träning = sant

Att maten är en av de viktigaste ingredienserna för ett lyckat möte vet vi sedan länge. Men att maten är superviktigt för din hälsa är en självklarhet. Kombinera därför din lunch hos oss med ett träningspass med vår samarbetspartner #Friskvårdskompaniet. Och ja. Du äter hos och tränar hos oss. Allt på samma ställe.

Kontakta oss på 0910-57500 eller info@medlefors.se så bokar vi upp dig för ett träningspass och en lunch. Välkommen.

Dryckesprovning

Vår vinprovning läggs upp på ett enkelt och lättfattligt sätt så att alla känner sig delaktiga, oavsett förkunskaper. Ni får följa med på en resa i vinets värld och lära er mer om druvornas egenskaper, ursprung och historia. Ni får lära er att bedöma vinets färg, arom, doft  och viskositet. Ni får också förslag på olika matkombinationer som passar till druvan.

Rätt vald dryck kan förhöja måltiden till oanade höjder! Alla sinnen aktiveras och ni kommer upptäcka att vin har fler dimensioner och smaker än ni kunde ana. En kunskap som ni kommer att ha glädje av när ni i fortsättningen ska välja vin till maten.

Specialbufféer

Vill ni förgylla konferensen med en kulinarisk upplevelse utöver det vanliga? Välj någon av våra specialbufféer med spännande mat från olika länder, allt inramat av vacker dukning och musik. Med hänsyn till smaker, kryddor och land väljer vi ut vin och alternativ dryck som passar till menyn.

Aktuella specialbufféer

  • Meny Västerbotten
  • Fransk lantbuffé
  • Buffé Barbera

Klicka på länken för nedladdningsbar pdf: Höstens menyer

Förfrågan om bordsbokning:
0910-575 49 
servering@medlefors.se.

Välkommen till bords!

Hemlika möten
och konferenser

Små och stora konferenser i harmonisk, matglad och hemlik miljö. Kolla in våra konferenspaket med eller utan hotellboende.

Läs mer och boka