På Medlefors får du utvecklas och växa utifrån dina egna förutsättningar. Här studerar du i en kreativ miljö med nära kontakt mellan lärare och studerande.

Våra utbildningar på folkhögskolan

Folkhögskola

Medlefors folkhögskola ligger i Skellefteå, Västerbotten, Norrland. Det är en stimulerande folkhögskola med utbildningar för vuxna. Här får du utvecklas och växa utifrån dina egna förutsättningar. De kunskaper och erfarenheter du redan har är värdefulla och utgör grunden för ditt fortsatta lärande. Att våga pröva olika uppfattningar om människa, natur och samhälle är en del av lärandet. För att bli delaktig i samhället är det viktigt att förstå sig själv och det sammanhang man lever i.

Upplev en kreativ studiemiljö

Hos oss möter du engagerade och välutbildade lärare med stor erfarenhet av vuxenutbildning. Studierna bedrivs i en trivsam och kreativ folkhögskolemiljö med nära kontakt mellan lärare och studerande. Medlefors har en naturskön omgivning med närhet till strövområden för rekreation och motion. Inomhus har vi sporthall, massagerum, pool, bastu samt fina lektionssalar. Du kan hitta nya vänner och har kul när hela skolan samlas till friluftsdagar, temadagar och gemensamma festligheter.

Lär dig något nytt och utvecklas som person

Lär dig något nytt och utvecklas som person! Vår ambition är att våra elever också ska få en stärkt självkänsla tack vare sina nya kunskaper.

Förbered dig för kommande studier – eller läs för din egen skull

På Medlefors kan du läsa in behörighet för fortsatt utbildning eller studera helt för din egen skull. Våra lektioner varvas med temadagar, författarbesök, friluftsdagar m m. Vi värnar om närvaro och delaktighet och vill vara en plats där vuxna får växa – tillsammans!

Vårt motto är: Kom som du är – gå dit du vill

Länk till SchoolsoftSchoolsoft.se

Ni bestämmer - vi utbildar

Våra gäster kanske kommer för miljön, men det är våra pedagoger de aldrig glömmer. Låt oss skräddarsy en utbildning efter era behov inom exempelvis arbetsmiljö eller hälsa. Psst.. är ni en ideell förening? Då kan vi ordna det kostnadsfritt.

Läs mer om våra skräddarsydda utbildningar

Öka kompetensen eller
en extra krydda till konferensen?

Medlefors professionella och hembakta pedagoger ser till att krydda till er vistelse hos oss

Mer om vårat utbildningscentrum