Välkommen till Restaurang Spisa.
Med kärlek för varje liten råvara

Boka bord

När löven faller av träden är blomkålen som knaprigast. Och när allt står i blom smakar sparrisen som bäst. På Medlefors följer vi naturen och väljer råvaror som hör säsongen till. Vi arbetar med det som finns omkring oss och lagar mat från grunden. Med kärlek för människan, naturen och varje liten råvara.

Restaurang Spisa

Välkommen till vår nyrenoverade och mysiga restaurang, Spisa. Vi erbjuder en varierad meny med frukost, lunch, middag, after work, brunch med mera, både för företag och privatpersoner. Vi följer naturens rytmer och använder säsongens färska råvaror. Vår mat lagas från grunden med omsorg och kärlek till människor, naturen och varje ingrediens. Dessutom använder vi alltid svenskt kött.

Lunch
Vår hemlagade lunchbuffé serveras på vardagar från kl. 11.00 till 13.00 och på helger från kl. 11.30 till 13.00. Buffén inkluderar en salladsbar, två varmrätter, vårt hembakade bröd, ekologiskt certifierat kaffe och en läcker efterrätt. Självklart erbjuder vi alltid ett vegetariskt alternativ. Se veckans lunchmeny här.

Middag
På kvällen erbjuder vi två- eller trerättersmenyer som serveras i restaurangen. Våra menyer är noggrant komponerade för att ge dig en smakupplevelse utöver det vanliga och får dig att må bra både i kropp och själ. Vi erbjuder också möjligheten att beställa specialbufféer eller temamiddagar för din fest eller evenemang i lämplig lokal. Se veckans middagsmeny här.

Dryck
Drycken är en viktig del av den totala kulinariska upplevelsen. Vi har fullständiga rättigheter och väljer noga ut drycker som förhöjer smakupplevelsen med hänsyn till råvaror, kryddor och säsong. Förutom ett brett urval av öl och alkoholfria drycker kan vi även erbjuda högkvalitativa lågalkoholviner.

Företag
Ta med hela ditt företag till Medlefors. Vi förvandlar företagsevent till hemtrevliga upplevelser med mat, underhållning, avkoppling och dans bara en stenkast från stan. Om du har speciella önskemål kring maten för konferenser eller företagsfester, kan du boka en specialbuffé eller temamiddag. Kontakta oss så berättar vi mer. Vi erbjuder både buffé och servering på tallrik.

Privata evenemang
Boka bröllop, dop eller minnesstund hos oss. Vi hjälper dig att skapa minnesvärda tillfällen för dig och dina nära och kära.

Julbord
Njut av julens smaker och dofter hos oss på Medlefors. Vi dukar upp en festlig julbuffé med noggrant utvalda råvaror från närområdet. Här hittar du både klassiska hemlagade favoriter och nya spännande smaker. Brasan sprakar i takt med jullåtarna och doften av saffran fyller varenda vrå.

Matglädje tillsammans
Upplev vårt unika koncept där ni tillsammans med er personliga kock lagar en specialkomponerad festmåltid. Ni samlas vid bordet i vårt eventkök Måltiden där kvällens meny presenteras och recept delas ut, som ni självklart får ta med er hem. Alla ingredienser och råvaror finns på plats. Oavsett vilken nivå av matlagningserfarenhet ni har, hjälper vi er att skapa en oförglömlig upplevelse.

Vi erbjuder också brunch och after work, öl-, vin- och ginprovning så håll utkik i våra sociala medier eller kontakta oss så berättar vi mer.

Kontakta oss på: info@medlefors.se / 0910-57500

Öppettider

Frukost
Måndag-Fredag klockan 6.30-8.30
Lördag-Söndag klockan 7.30-10

Lunch
Måndag-Fredag klockan 11-13
Lördag-Söndag klockan 11.30-13

Middag
Måndag-Lördag från klockan 16.30

Vi reserverar oss för eventuella förändringar i öppettiderna.

Drop in eller bordsbokning

För att garantera er plats, kontakta oss på 0910-575 00 eller servering@medlefors.se

Restaurangerbjudanden

Våra hotellerbjudanden

En drömlik hotellnatt med bastu och bad eller teaterbesök?
Boka något av våra erbjudanden för en hotellupplevelse utöver det vanliga!

Läs om våra hotellerbjudanden