Med kärlek för
varje liten råvara

Boka bord

När löven faller av träden är blomkålen som knaprigast. Och när allt står i blom smakar sparrisen som bäst. På Medlefors följer vi naturen och väljer råvaror som hör säsongen till. Vi arbetar med det som finns omkring oss och lagar mat från grunden. Med kärlek för människan, naturen och varje liten råvara.

Restaurang

Vi tänker på dig och din trygghet

Med anledning av Covid- 19 har vi vidtagit extra försiktighetsåtgärder, allt för din och min säkerhet och trygghet. klicka här för att läsa hur vi jobbar.

Middag 

Varje vecka presenterar vi en ny middagsmeny. Du kan alltid förvänta dig vällagad mat skapad med fina råvaror och mycket kärlek. Välkommen till restaurang Medlefors. 

OBS: Veckans middagsmeny – stängd för tillfället pga rådande omständigheter

Frukost 

Visst är frukosten dagens bästa måltid? I alla fall om den består av nybakat bröd, hemlagad äggröra, läckra pålägg och söta frukter. Ta med dig någon du tycker om och starta dagen hos oss. 

Måndag–fredag: 7.00–9.00
Lördag–söndag: 7.30–10.00

Dryck 

Drycken är en del av den kulinariska helheten. Vi har fullständiga rättigheter och med hänsyn till råvaror, kryddor och säsong väljer vi ut dryck som förhöjer smakupplevelsen. Vi kan även erbjuda lågalkoholviner av högsta kvalitet och ett brett urval av öl och dryck utan alkohol.

Tips – smaka gärna vår egna öl Hemlikheten, en lokalt bryggd ipa.

Lunch 


Sommarstängt till och med 11/8. Varmt välkommen då!

Välkommen att äta lunch hos oss. Varje vardag mellan klockan 11–13 serverar vi två hemlagade varmrätter. Är ni många? Boka då gärna bord i förväg.  

Kontakt för lunch och middag: servering@medlefors.se / 0910-57500 alt 0910-57549

Veckans lunchmenyer

Vill du se elevluncherna? Du hittar dem här!


Konferens

Som konferensgäst har du möjlighet att påverka menyn. Hör av dig med dina önskemål så ser vi till att skapa en meny som ni knappt kan bärga er att få sätta tänderna i.

Läs mer

Våra hotellerbjudanden

En drömlik hotellnatt med bastu och bad eller teaterbesök?
Boka något av våra erbjudanden för en hotellupplevelse utöver det vanliga!

Läs om våra hotellerbjudanden