Hembakat &
färskplockat

Boka bord

Maten är en av de viktigaste ingredienserna för en lyckad konferens och vi är kända för vår goda och vällagade mat. Vi använder endast förstklassiga råvaror och strävar efter att, så långt det är möjligt, använda lokalproducerade ingredienser.

Restaurang

Varmt välkommen att äta frukost, lunch eller middag i vår restaurang. Vi lägger extra stor vikt vid att vår mat är vällagad och god, är vacker att se på och ger våra gäster ett behagligt välbefinnande. Bland Medlefors leverantörer finns Nyhléns Hugosons, Scan, Norrgrönt, Norrmejerier, Svedjan ost, Grönsakshallen, Sjöboden, Hasses fisk, Botnia fisk, Skråmträsk potatis, Wallins bröd, Kåge tunnbrödsbageri och Polarbröd. Kaffet kommer från Arvid Nordqvist och är ekologiskt och fairtrademärkt. Medlefors eget vatten minimerar miljöpåverkan.

För våra konferensgäster serverar vi frukost, lunch, middag, temabufféer, goda mellanmål, vickning eller annat enligt önskemål. Hotellgäster och privatpersoner är välkomna till frukost och lunch med möjlighet att boka middag.

Vi har fullständiga rättigheter och med vår erfarenhet och kunskap hjälper vi er att välja rätt dryck till maten. Med hänsyn till smaker, kryddor och till och med säsong väljer vi ut viner som passar till menyn. Vi kan även erbjuda lågalkoholviner av högsta kvalitet och vi har ett brett urval av öl och drycker utan alkohol.

Vi tänker på dig och din trygghet

Med anledning av Covid- 19 har vi vidtagit extra försiktighetsåtgärder, allt för din och min säkerhet och trygghet. klicka här för att läsa hur vi jobbar.

Lunchmeny


Event & Middag

Ät en vällagad middag med förstklassiga råvaror eller beställ en god specialbuffé eller temamiddag.

Läs mer

Elevlunch

Elever vid Medlefors folkhögskola har möjligheten att äta en förmånlig lunch. Se veckans meny här!

Läs mer

Våra hotellerbjudanden

Julbord med logi, höstmys eller teaterbesök?
Boka något av våra erbjudanden för en hotellupplevelse utöver det vanliga!

Läs mer om våra hotellerbjudanden