Hemmafest för hela företaget

Tänk om du kunde ha en hemmafest fast borta? Det är precis vad du kan göra hos oss. Från mat till miljö, allt vi gör andas hemlikhet. Att vi har 12.000 m2 att husera festen på är bara bonus

Företagsevent

”Flygplatsens planerade 60-årsfirande blev inställt på grund av pandemin, så när vi såg Medlefors annons i en lokaltidning om att de ordnar företagsevent kändes det som ett perfekt alternativ. Vi fick snabb respons av Emma och allt har verkligen fungerat kanonbra, från första mejlkontakten till vår trevliga fest. Hon har lyssnat på alla våra önskemål och kommit med kreativa förslag. Vi är mer än nöjda med att festen hölls i Medlefors fina lokaler och tackar Emma med personal, Peter Åberg och Tjocksmock för en god, minnesvärd och fartfylld kväll.” – Jeanette Morén, Skellefteå airport

Vad är det egentligen som gör ett riktigt bra event som man kommer ihåg länge? Är det underhållningen, minglet, maten, färgen på servetterna eller kanske att lokalen är ljussatt med företagets färger? Eller är det just att det känns genomtänkt, att dom små detaljerna sitter där? Vi vill se till att eran upplevelse på Medlefors är något ni bär med er länge och vi har lokalerna, resurserna, råvarorna och idéerna som passar såväl små som stora grupper.

Ställ er frågan; Vad vill ni ha ut av erat event? Kontakta oss på 0910-575 00 eller info@medlefors.se, så skräddarsyr vi bästa upplevelsen för just erat företag.

Kontakta oss

Kontakta oss

Reception

0910-575 00 / info@medlefors.se

Kreativ workshop:
I brassestolar vid inomhuspoolen

På Medlefors hjälper vi till med planering av möten och konferenser. Oavsett om de ska vara precis som de brukar eller en helt annorlunda upplevelse.

Kontakta oss så berättar vi mer