Om Medlefors

Medlefors konferensanläggning vill vara en plats för människors möten inramat av bra miljö samt god och vällagad mat!

Huvudmannen för skolan är den ideella föreningen Norrlands arbetares folkhögskola, bildad av organisationer inom arbetarrörelsen. Vi arbetar för ett samhälle präglat av frihet, rättvisa, jämställdhet, jämlikhet och solidaritet. Vi tar ställning för arbetarrörelsens värderingar. Till Medlefors är den som delar tron på alla människors lika värde och allas lika rätt välkomna.

Kombinationen av folkhögskola och hotell och konferensanläggning är mycket berikande. De som studerar på folkhögskolans korta och långa kurser har tillgång till förstklassig mat och trevliga lokaler. Våra konferensgäster har möjlighet att berika sin vistelse hos oss med hjälp av våra duktiga pedagoger.

Våra profilområden är folkhälsa och arbetsmiljö, men vi kan även erbjuda allt från kurser i kommunikation till vattentabata i vår nyrenoverade inomhuspool.

Vi har också möjlighet att genomföra samverkanskurser med organisationer och ideella föreningar.

Om Folkhögskolan

Vi arbetar för att frigöra människors inneboende vilja och förmåga att påverka sin framtid och vårt motto är:
Kom som du är – gå dit du vill och gå nöjd.

Vi vägleds av arbetarrörelsen värdering och vår vision om allas lika värde och allas lika rätt. Vi är en ideell förening, Norrlands arbetares folkhögskola, bildad av organisationer inom arbetarrörelsen. Till Medlefors är den som delar tron på alla människors lika värde och rätt välkomna.

Kombinationen av folkhögskola och konferensanläggning är mycket berikande för alla parter. Vi eftersträvar kvalitet, saklighet och bredd och att ni trivs när ni möts av vår proffsiga personal.