Möten mellan
människor

Boka konferenspaket

Kickstarta den nya säsongen, kombinera konferensen med träning eller laga middag tillsammans med en kock. Välj bland våra färdiga konferenspaket eller låt oss skräddarsy ett paket som passar just era behov. Och självklart har vi all teknik för digitala och hybridmöten.

Konferenspaket

Vår passion är att skapa en konferensmiljö där du verkligen trivs. Där du kan utveckla, diskutera och analysera. Men där du också kan umgås, uppleva och njuta. Välj mellan våra färdiga konferenspaket eller skapa ditt eget. Hos oss har du naturen utanför fönstret, en mängd olika lokaler att välja mellan och all teknik du kan tänkas behöva. Och helt ärligt – vi vet att det bästa med en konferens är att få äta. Därför lägger vi ner hjärta och själ på att laga god hemlagad och lokalproducerad mat.

Föreläsningar, gruppaktiviteter & teambuilding

Toppa konferensen med ett svettigt träningspass, en inspirerade föreläsning eller en välsmakande vinprovning. Vi kan erbjuda en mängd olika upplevelser och aktiviteter. 

Är det motivation, hälsa, stresshantering eller en föreläsning om arbetsglädje som passar er? Kika in här för att se några exempel på vad vi kan erbjuda.

Passar en gruppaktivitet er bättre eller behöver ni fokusera på teambuilding? Här finner ni några exempel.

  • Dryckesprovning med personlig guide.
  • Gruppträning till exempel yoga, afrikansk dans, tabata, cirkelträning eller vattengympa.
  • Föreläsning om till exempel hälsa, motivation eller ledarskap. 

Här nedan kan du läsa lite mer om våra färdiga konferenspaket. Självklart går dessa att kombinera med både föreläsningar, gruppaktiviteter och teambuilding.

Hybridmöten