Hybridmöten

Det är något magiskt med det fysiska mötet men ibland behöver en del vara på plats och andra medverka digitalt. Med denna professionella digitala lösning säkerställer ni att alla deltagare, både fysiska och digitala, hörs och syns bra. Du behöver inte vara digital expert för vi finns med er hela vägen och hjälper gärna till med allt från hur ni bjuder in till hybridmötet till själva genomförandet.

Exempel på innehåll: 
Digitalt mötessystem anpassat för din grupps storlek och behov, konferensrum, för och eftermiddagsfika, hemlik lunch samt kaffe/the och hembakad kaka. Gratis parkering, wifi och övrig konferensutrustning.

Våra lösningar för digitala möten

Helintegrerat mötessystem för grupper över 20 personer

  • I detta digitala mötessystem är kamera, projektorer, bärbara mikrofoner, headset, konferens datorer, mixerbord och konferens rummets högtalare integrerade i varandra.
  • Allt som sägs i rummets mikrofoner och headset återges lika bra i konferensrummet högtalare som hos de digitala deltagarna.

Helintegrerat mötessystem för grupper upp till 6 personer

  • Detta digitala mötessystem består av en högkvalitets kamera kopplad till en stor HD-tv, konferens dator, och tre integrerade bordsmikrofoner med högtalare. 
  • Systemet tar upp samtal som förs i rummet och återger detta till de digitala mötesdeltagarna.   Deras samtal återges i systemets högtalare i konferensrummet.

Mobilt mötessystem för grupper upp till 25 personer

  • Detta digitala mötessystem består av en högkvalitets kamera kopplad till en projektor, konferens datorer och tre integrerade bordsmikrofoner med högtalare. 
  • Systemet tar upp samtal som förs i rummet och återger detta till de digitala mötesdeltagarna.  Deras samtal återges i systemets högtalare i konferensrummet.

Behöver ni det lilla extra med tekniken? Kika in vårt samarbete med Producenterna för ett Hybridmöte deluxe.

Bokning

För offert och bokning fyll i vår bokningsförfrågan, mejla konferensen eller ring 0910-575 00.

I våra konferenspriser ingår grupprum för mellan 6 och 8 personer i mån av tillgänglighet, trådlöst nätverk, block och pennor, dataprojektor och fri parkering.