Våra rum

Boka rum

Från stora familjerum till nyrenoverade enkel- och dubbelrum – vi har något för alla! Samtliga 84 rum är ljusa och trivsamma med bekvämligheter som wifi, tv, hårtork och morgonrock. Som gäst i våra rum ingår alltid hemlagad frukostbuffé, tillgång till vår relaxavdelning med pool och bastu och fri parkering.

Dubbelrum - Juniorsvit

Våra nybyggda hörnrum i hotellfastigheten Profilen erbjuder en fantastisk utsikt och trevliga sällskapsytor. Dessa dubbelrum är smakfullt och personligt inredda. Perfekt för en romantisk weekend, familjen, kompisgänget eller er som bara vill ha en rymligare hotellvistelse.

Läs mer och boka här

Tvåbädds-/ enkelrum - Superior

I vår hotellfastighet Profilen finner du våra mysiga och nyrenoverade Superior rum. Dessa finns att boka som enkel- eller tvåbäddsrum.

Läs mer och boka här

Dubbel-/ enkelrum - Superior

I vår hotellfastighet Profilen finner du våra mysiga och nyrenoverade Superior rum. Dessa finns att boka som enkel- eller dubbelrum.

Läs mer och boka här

Enkelrum – Standard

Här återfinner du våra fina enkelrum. Dessa mysiga Standardrum ligger i hotellbyggnaden Kvarngården med tillgång gemensamma ytor på varje våningsplan, perfekt för när du och ditt sällskap vill umgås några fler.

Läs mer och boka här

Tvåbäddsrum - Standard

I Kvarngården ligger våra fina Standard dubbelrum med en personlig och mysig känsla. Tillgång gemensamma ytor på varje våningsplan, perfekt för när du och ditt sällskap vill umgås några fler.

Läs mer och boka här

Tvåbädds-/ enkelrum - Moderat

I hotellfastigheten Profilen ligger våra ljusa och trevliga moderatrum. Dessa rum går att boka både som enkel- och tvåbäddsrum. Här finns alla bekvämligheter du behöver för en avslappnande hotellvistelse.

Läs mer och boka här

Familjerum - Superior

Här sover hela familjen gott. Våra familjerum består av två angränsande dubbelrum Superior eller tvåbäddsrum Superior bredvid varandra, perfekt för familjesemestern.

Läs mer och boka här

Longstay - Hotellrum med gemensamt kök

Våra longstayrum kommer med delat kök, matplats och tvättrum. Perfekt för dig som är ny i Skellefteå och letar boende eller håller på att flytta mellan bostäder och behöver en tillfällig mellanlandning.

Läs mer och boka här

Våra hotellerbjudanden

Julbord med logi, vintermys eller teaterbesök? Boka något av våra erbjudanden för en hotellupplevelse utöver det vanliga!

Läs mer om våra hotellerbjudanden