Lite grädde
på moset?

En helg med massa mys, en övernattning med bastu och bad eller teaterbesök? Vi erbjuder hotellupplevelser utöver det vanliga. Boka din vistelse idag!

Erbjudanden

I våra hotellpriser ingår alltid hemlagad frukostbuffé, tillgång till vår relaxavdelning med pool och bastu, morgonrock på rummet, wifi och fri parkering med möjlighet till motorvärmare.

Hotellerbjudanden & weekendpaket

Längdskidor & Limpmackor – Längdskidspår, gofika och lata morgnar

Starta morgonen med att valla dina skidor i vår egen vallabod, åkt upp till ett av Sveriges bästa längdskidsystem med en av oss nedpackad termos innehållande varm choklad och tillhörande limpmacka med ost. Väl tillbaka efter en dag i spåret slappnar du av med en stund i vår relax och avslutar med god hemlagad middag i vår restaurang Spisa.

Läs mer och boka här

Weekend med inomhuspool & utomhuspromenader

Ge dig själv en avkopplande weekend i Skellefteå med fokus på natur, mys och avslappning. Utforska den vackra omgivningen och njut av lugna promenader eller aktiviteter utomhus. Koppla av med en skön fikastund på något av stadens mysiga caféer och återvänd sedan till ditt rum för att njuta av vår relaxavdelning. Sippa på mousserande vin och avnjut en god charkbricka med ost och kex. För att ytterligare förhöja din vistelse, kan du lägga till en god middag på vår restaurang Spisa.

Läs mer och boka här.

Teater & Tupplur – 15% på logi vid teaterbesök

Visste du att din teaterbiljett innehöll mer än bara teater? Den dig också 15% rabatt på din övernattning hos oss på Medlefors.

Läs mer och boka här

Relax & Romantik – Hemlik middag och svalkande bad

Bjud kärleken på en hemlik övernattning med middag och relaxmys med ekologiska produkter från Care of Gerd.

Läs mer och boka här

Boka tidigt & Bo prisvärt- Rabatterat pris på helg

Psst.. boka din weekend senast 45 dagar före ankomst och få 20% i rabatt.

Läs mer och boka här.

LO mervärde

Tänk dig att du vaknar upp utvilad bland fluffiga lakan med naturen som närmaste granne. Äter en hemlik frukost med Medlefors egna äggröra i den nyrenoverade restaurangen och unnar dig själv en stund för avkoppling i relaxavdelningen. Låter det för bra för att vara sant? Som grädde på moset erbjuder vi dig 20% på hotellövernattning om du är LO medlem.

Läs mer och boka här

Sport & fritid