Lite grädde
på moset?

En helg med massa mys, en övernattning med bastu och bad eller teaterbesök? Vi erbjuder hotellupplevelser utöver det vanliga. Boka din vistelse idag!

Hotellerbjudanden

I våra hotellpriser ingår alltid hemlagad frukostbuffé, tillgång till vår relaxavdelning med pool och bastu, morgonrock på rummet, wifi och fri parkering med möjlighet till motorvärmare.

Långliggare/longstay

Behöver ni boende under en längre period och önskar tillgång till kök? Vi har det ni behöver.

Läs mer och boka här

Affärsresenär

Reser du mycket i jobbet och behöver ett hemlikt boende där du kan varva ner, äta gott och ha det bra?

Läs mer och boka här

Behövs en paus från ditt hem? Kom hem till oss istället

Less på att försöka para ihop omaka sockar och planera middagen? Hemma hos oss är det städat, du har tv dosan för dig själv, väljer din egen middag och kan njuta av en härlig sovmorgon. För vem har inte drömt om att äta take away i en hotellsäng?

Läs mer och boka här

Romeo & Julia 2021

Efter sommaren 2020:s slutsålda föreställningar gör sig teaterensemblen nu redo för sommaren 2021. Under juni och juli månad gästas vi ännu en gång av Västerbottensteatern och succéföreställningen Romeo och Julia.

Läs mer och boka här

Teaterpaket – Västerbottensteatern

Visste du att din teaterbiljett innehöll mer än bara teater ? Inte nog med att du kan åka gratis lokalbuss med din biljett så ger den dig också 20% rabatt på din övernattning hos oss på Medlefors.

Läs mer och boka här

LO mervärde

Tänk dig att du vaknar upp utvilad bland fluffiga lakan med naturen som närmaste granne. Äter en hemlik frukost med Medlefors egna äggröra i den nyrenoverade restaurangen och unnar dig själv en stund för avkoppling i relaxavdelningen. Låter det för bra för att vara sant? Som grädde på moset erbjuder vi dig 20% på hotellövernattning om du är LO medlem.

Läs mer och boka här