Lite grädde
på moset?

En helg med massa mys, en övernattning med bastu och bad eller teaterbesök? Vi erbjuder hotellupplevelser utöver det vanliga. Boka din vistelse idag!

Hotellerbjudanden

I våra hotellpriser ingår alltid hemlagad frukostbuffé, tillgång till vår relaxavdelning med pool och bastu, morgonrock på rummet, wifi och fri parkering med möjlighet till motorvärmare.

Långliggare/longstay

Behöver ni boende under en längre period och önskar tillgång till kök? Vi har det ni behöver.

Läs mer och boka här

Affärsresenär

Reser du mycket i jobbet och behöver ett hemlikt boende där du kan varva ner, äta gott och ha det bra?

Läs mer och boka här

Teaterpaket – Västerbottensteatern

Visste du att din teaterbiljett innehöll mer än bara teater ? Inte nog med att du kan åka gratis lokalbuss med din biljett så ger den dig också 20% rabatt på din övernattning hos oss på Medlefors.

Läs mer och boka här

LO mervärde

Tänk dig att du vaknar upp utvilad bland fluffiga lakan med naturen som närmaste granne. Äter en hemlik frukost med Medlefors egna äggröra i den nyrenoverade restaurangen och unnar dig själv en stund för avkoppling i relaxavdelningen. Låter det för bra för att vara sant? Som grädde på moset erbjuder vi dig 20% på hotellövernattning om du är LO medlem.

Läs mer och boka här

Vintermys med 20% rabatt

Passa på att unna er en skön hotelweekend i vinter med hemlik frukostbuffé i vår nyrenoverade restaurang och naturen som närmaste granne. Boka senast 30 dagar innan ankomst och du får 20% rabatt

Läs mer och boka här

Julmys med övernattning & julbord

Brukar tröttheten smyga på efter ni ätit Julbord? Passa på att unna er en övernattning i våra mysiga hotellrum efter, så vaknar ni både mätta och utvilade dagen efter.

Läs mer och boka här

Hockeypaket

Upplev stämningen på Skellefteå Kraft Arena under en fartfylld hockeymatch och varva sedan ner på Medlefors och vakna utvilad. Kanske toppa av kvällen med en stund i bastun?

Läs mer och boka här

Söndagschill

Varför inte avsluta veckan på bästa sätt? Unna dig en stund i relaxen, sov med naturen som närmaste granne och vakna redo för en ny vecka!

Läs mer och boka här

Relaxmys

Samla ihop kompisgänget eller bjud kärleken på en hemlik övernattning med middag och relaxmys med ekologiska produkter från Care of Gerd

Läs mer och boka här

Söndagsrabatt för seniorer

Visst är söndagen bästa dagen på veckan? Unna er en söndag i lugn och ro bland fluffiga lakan och drömlika sängar

Läs mer och boka här