Vi söker extrapersonal till Restaurang Spisa

Lediga jobb

Vi söker extrapersonal till Restaurang Spisa

Vill du vara en del av vårt team på Restaurang Spisa på Medlefors och bidra till en fantastisk matupplevelse för våra gäster? Då har vi en spännande möjlighet för dig som extrapersonal i köket!

Vi söker efter en engagerad och pålitlig person med tidigare erfarenhet av köksarbete. Du är över 20 år och trivs i en hektisk miljö där du snabbt kan anpassa dig och leverera under tryck. Tjänsten som extrapersonal är flexibel och perfekt för dig som inte kan arbeta heltid.

I rollen som extrapersonal i köket på Restaurang Spisa kommer du att stödja vårt kreativa köksteam genom att förbereda och tillaga mat med noggrannhet och passion. Du kommer också att hjälpa till med att upprätthålla ordning och hygien i köket, samt vara redo att hoppa in och hjälpa till vid behov. Ditt bidrag kommer vara en viktig del av den sammanhållna upplevelsen vi strävar efter att erbjuda våra gäster.

Känner du att du har det som krävs för att bli en del av vårt härliga team? Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag. Kontakta gärna vår Restaurangchef Josh Andrewartha på josh.andrewartha@medlefors.se för mer information om tjänsten. Vi går igenom ansökningarna löpande och tillsättningen kan ske innan sista ansökningsdag, så vänta inte med att höra av dig! Skicka ditt CV till jobb@medlefors.se och låt oss tillsammans skapa minnesvärda matupplevelser för våra gäster.