Vecka fri från våld - Idrotten som superkraft för att motverka våld i samhället

Nyhet

Föreläsning med Peter Rung 20 november – Idrotten som superkraft för att motverka våld i samhället

Varmt välkommen till Medlefors för en inspirerande föreläsning med Peter Rung den 20 novemver kl 18. Föreläsningen är gratis och öppen för alla.

Peter Rung är en engagerad talare som kommer att dela sin vision om att använda idrott som en superkraft för att bekämpa våld i samhället. Hans övertygelse är att varje klassrum, omklädningsrum och arbetsplats bör präglas av omtanke, omsorg och hänsyn. Genom ledarskap och självledarskap kan vi skapa detta samhälle, men framför allt behöver vi träna vårt civilkurage för att agera i små och stora situationer där omtanke är den avgörande faktorn.

Peter kommer att utbilda oss om normskapande och normbrytande arbete med fokus på hur vi kan fylla våra liv med mer omtanke och hänsyn. Hans budskap är att varje individ har möjlighet att bidra till en bättre värld, och det är dags att släppa tanken om att ”någon annan borde göra något.”

I över tio år har Peter fokuserat på att använda idrottens unika krafter för att skapa ett säkrare samhälle. När idrotten engagerar sig, gör det en verklig skillnad. Kom och låt dig inspireras av Peters arbete och ta del i att skapa en tryggare och mer omtänksam värld.

Det här är en föreläsning du inte vill missa. Varmt välkommen till Medlefors den 20 november kl 18!