Ledig tjänst som serveringspersonal på Restaurang Spisa på Medlefors - var med och ge våra gäster en förstklassig service!

Lediga jobb

Vi söker serveringspersonal

Vill du jobba på en arbetsplats där du kan känna dig som hemma samtidigt som du arbetar med att ge våra gäster en förstklassig service? – Då är du kanske vår nya serveringspersonal på Restaurang Spisa på Medlefors!

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet från serviceyrken och som är över 20 år. Du ska vara stresstålig, snabblärd och anpassningsbar, och trivas med att arbeta i ett varierat arbete tillsammans med ett roligt team. Tjänsten är heltid med både dag- och kvällstid.

Som serveringspersonal på Restaurang Spisa kommer du att arbeta med att ta emot gäster, ta beställningar, servera mat och dryck, och se till att våra gäster har en trevlig upplevelse hos oss. Vi värdesätter hög kvalitet i allt vi gör och förväntar oss att du delar våra värderingar.

Vi på Medlefors vill erbjuda våra medarbetare en möjlighet till en bra balans mellan arbete och privatliv, med hälsan i fokus. Därför erbjuder vi fri träning och simning, möjlighet till massage två dagar i veckan och fri sjukvård/medicin upp till högkostnadsskydd. För rätt person erbjuder vi tillsvidareanställning på 100%.

Är du den vi söker till vårt härliga team? Välkommen att ansöka genom att skicka ditt CV till jobb@medlefors.se. För mer information om tjänsten vänligen kontakta vår Restaurangchef Josh Andrewartha josh.andrewartha@medlefors.se. Vi hanterar löpande de ansökningar som kommer in och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så vänta inte med din ansökan.