Lediga jobba - Lokalvårdare och restaurangpersonal

Skicka in din ansökan redan idag
Lediga jobb

Lokalvårdare och restaurangpersonal

Vad brinner ditt hjärta för?

Att erbjuda våra gäster förstklassig service är inget vi snålar på men för oss på Medlefors är det minst lika viktigt erbjuda våra medarbetare en möjlighet till bra balans mellan arbete och privatliv, med hälsan i fokus.

Vad sägs om bland annat fri träning och simning, möjlighet till massage två dagar i veckan och fri sjukvård/medicin upp till högkostnadsskydd. Låter det lite för bra för att vara sant? Det är det inte, för oss är det en självklarhet.

Medlefors består av fyra grundpelare; folkhögskola, hotell, konferens samt restaurang och idag är vi drygt 60 medarbetare. Vi städar, bäddar, skrattar tillsammans, lagar mat, arbetar i serveringen, hänger på personaldagar, levererar fika till konferenserna och mycket, mycket mer.

Är det dig vi söker till vårt härliga team?

Vi söker just nu lokalvårdare och restaurangpersonal och letar främst dig som har tidigare erfarenhet från serviceyrken eller branscherfarenhet. Du är flexibel, har ett naturligt fokus på lösningar och tycker att det är roligt att jobba ihop som ett team.

Välkommen att ansöka genom att skicka ditt CV till jobb@medlefors.se. För mer information om tjänsterna vänligen kontakta vår Hotell och konferenschef Johanna Liljedahl, 0910-575 14. Vi hanterar löpande de ansökningar som kommer in och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så vänta inte med din ansökan.

För rätt person erbjuder vi tillsvidareanställning på 100%.