Skräddasydd löpträning för företag

Nyhet

Löpträning för företag

I höst erbjuder vi specialanpassade träningsprogram som passar alla oavsett om du är nybörjare som vill komma igång med löpning eller redan är en erfaren löpare som vill fördjupa dina kunskaper om grunderna, tekniker och intervaller för att göra dina löprundor ännu roligare och mer hållbara.

Vår löpträning för företag är en fantastisk möjlighet för hela arbetsplatsen att delta och ta del av de fördelar som löpning har att erbjuda. Genom kursen kommer vi att fokusera på löpstyrka, teknik och löpskolning för att förbättra era prestationer och minska risken för skador.

Vi förstår vikten av att skapa ett skräddarsytt träningsprogram som passar era behov och mål. Därför kommer vår erfarna tränare att arbeta att utforma ett program som tar hänsyn till er nuvarande nivå och ambitionsnivå.

Så oavsett om ni vill öka den allmänna hälsan och välmåendet på arbetsplatsen, bygga teamkänsla eller bara ha kul tillsammans, så är vår löpträning för företag det perfekta valet. Kontakta oss idag för att boka ert skräddarsydda träningsprogram och ta steget mot en aktiv och hälsosam höst tillsammans med ditt företag!

För frågor och för att boka, vänligen kontakta Linda Carstedt på linda.carstedt@medlefors.se