Lediga jobb

Vi söker Sälj & marknadskommunikatör

Att erbjuda våra gäster förstklassig service är inget vi snålar på men för oss på Medlefors är det minst lika viktigt erbjuda våra medarbetare en möjlighet till bra balans mellan arbete och privatliv, med hälsan i fokus.

Om tjänsten
Förutom Folkhögskola så bedriver även Medlefors hotell och konferensverksamhet dit vi nu söker en sälj & marknadskommunikatör, en spännande och varierande roll där man varje dag möter olika människor. Som ute och innesäljare ansvarar man för försäljningen till våra stora och små kunder, det ingår även att delta vid mässor, vid egna och kunders event, affärsmöten på plats och ute hos kund samt andra sociala sammanhang för att knyta nya kontakter, skapa nya relationer men även för att ta hand om befintliga.

Förutom sälj kommer marknadskommunikation, marknadsföring, grafisk formgivning och ansvaret för alla våra digitala kanaler att ingå i den här rollen.
Att du ska må bra på jobbet är viktigt för oss så vad sägs om fri träning och simning, möjlighet till massage två dagar i veckan, fri sjukvård/medicin upp till högkostnadsskydd…och mycket mer. Låter det lite för bra för att vara sant? Det är det inte, för oss är det en självklarhet.

Tjänsten som Sälj & marknadskommunikatör är en tillsvidareanställning med en sex månaders provanställning inledningsvis.

Adecco

I denna rekrytering har Medlefors valt att samarbeta med Adecco. Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Johanna Forsell via Adecco, 073 684 71 65
Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Sök tjänsten direkt hos Adecco