.

Hotellerbjudanden

SOMMARPRIS OCH RELAX

Datum: 1 juni – 31 augusti
Erbjudanden: Boende från 470 kr / person och natt

Bo, ät, mys och må gott på Medlefors i sommar.
Alla våra gäster har tillgång till vår nyrenoverade relaxavdelning. I samma avdelning finns även vår inomhuspool, bastu och ljusrum, allt för maximal avkoppling. Vår omtalade restaurang är lite av kronan på verket. Här serveras både frukost, lunch och middag (förbeställs). Vi använder endast förstklassiga råvaror och strävar efter att så långt som möjligt handla lokalproducerat.

I priset ingår:
Hemlagad frukost, gratis wifi, parkering, tillgång till vår nyrenoverade relaxavdelning med inomhuspool, bastu, ljusrum. Walkingstavar, lånecyklar och utomhusspel finns att låna utan extra kostnad

Villkor och bokning

LO & Pro Mervärde

Datum: Hela 2017
Erbjudanden: 20 % rabatt på logi för alla LO och PRO:s medlemmar

På Medlefors vi kommer att göra allt för att göra din vistelse i Skellefteå något att minnas. Beläget endast 2 km från stadens citypuls är detta den perfekta platsen för familjer, par eller singlar som vill tillbringa en tid i en lugn och naturskön miljö.

Vakna upp i ett av våra välutrustade rum, njut av vår omtalat goda frukost och ta en promenad i friska luften. Skellefteälven och Skellefteås största och äldsta kyrka med sina intressanta omgivningar ligger bara runt husknuten.

Alla våra gäster har tillgång till vår nyrenoverade inomhuspool. I samma avdelning finns även bastu och ljusrum, allt för maximal avkoppling. Vår omtalade restaurang är lite av kronan på verket. Här serveras både frukost, lunch och middag (förbeställs). Vi använder endast förstklassiga råvaror och strävar efter att så långt som möjligt handla lokalproducerat.

I priset ingår:
Frukost, gratis wifi, parkering, tillgång till vår nyrenoverade pool, bastu, ljusrum. Walkingstavar, lånecyklar och utomhusspel finns att låna utan extra kostnad

Villkor och bokning

  • Uppge bokningskod ”PRO – mervärde” eller ”LO mervärde” för att få den erbjudna rabatten.
  • Visa medlemskort vid incheckning
  • Gäller för privat bruk.
  • Erbjudandet kan inte kombineras med andra erbjudanden.
  • Bokning sker på telefon 0910-57500
  • För frågor och information: konferens@medlefors.se
 

BOKNING / FÖRFRÅGAN

I våra hotellpriser ingår alltid frukost, tillgång till vår relaxavdelningen med nyrenoverad inomhuspool, bastu och ljusrum, morgonrock på rummet, trådlös internetuppkoppling & fri parkering med möjlighet till motorvärmare.

För offert och bokning fyll i vår bokningsförfrågan- klicka här, mejla konferensen eller ring 0910-575 02.

För direktbokning av logi klicka här – Booking.com eller ring oss på 0910-575 00