.

Hotellerbjudanden

Hockeypaket -SHL

Erbjudande: 10% på övernattning vid hockeybesök

Hockey är bäst på plats. Boka ditt boende hos oss i samband med en hemmamatch och vi ger dig 10% rabatt på hela övernattningen. Hockeybussen en kort promenad bort, så bilen kan du lämna på Medlefors. Fira segern i vår relaxavdelning med pool och vakna upp dagen efter till vår välfyllda hotellfrukost.

Visa mer

  I din vistelse ingår:

  Övernattning del i dubbelrum eller enkelrum inkl. frukostbuffé, morgonrock, fri tillgång till vår relaxavdelning, fri parkering med möjlighet till motorvärmare, trådlös Internetuppkoppling.

  Villkor och bokning:

  • För att nyttja detta erbjudandet måste du vid bokning / betalning uppvisa giltig hockeybiljett.
  • Boka! 

Romeo & Julia – Teaterpaket

Under juni och juli månad gästas vi än en gång av Västerbottensteatern och Romeo och Julia.

Gör sommarens teaterupplevelse lite större och lite mer njutbar. Boka ett av våra teaterpaket inklusive vår hemlika frukost och fyll på med en Romeo & Julia inspirerad middags eller lunchupplevelse.

Erbjudande: Teaterbiljett, hembakat teaterfika och logi med hemlik frukostbuffé.
Tillval: Romeo &Julia inspirerad Middagsbuffé, Romeo &Julia inspirerad Lunchbuffé (dryckespaket köpes på plats

Boka! 

Teaterpaket – Västerbottensteatern

Erbjudande: 20% på logi inkl. frukost i samband med teaterbesök

Visste du att din teaterbiljett innehöll mer än bara teater ? Inte nog med att du kan åka gratis lokalbuss med din biljett så ger den dig också 20% rabatt på din övernattning hos oss på Medlefors.

Visa mer

  I din vistelse ingår

  Övernattning del i dubbelrum eller enkelrum inkl. medlefors hemlika frukostbuffé, morgonrock, fri tillgång till vår relaxavdelning, fri parkering med möjlighet till motorvärmare samt trådlös Internetuppkoppling.

  Villkor och bokning:

  • För att nyttja detta erbjudandet måste du vid ankomst / betalning uppvisa teaterbiljett 
  • Boka! 

LO & Pro Mervärde

Datum: Hela 2019
Erbjudanden: 20 % rabatt på logi för alla LO och PRO:s medlemmar

På Medlefors vi kommer att göra allt för att göra din vistelse i Skellefteå något att minnas. Beläget endast 2 km från stadens citypuls är detta den perfekta platsen för familjer, par eller singlar som vill tillbringa en tid i en lugn och naturskön miljö.

Visa mer

  Vakna upp i ett av våra välutrustade rum, njut av vår omtalat goda frukost och ta en promenad i friska luften. Skellefteälven och Skellefteås största och äldsta kyrka med sina intressanta omgivningar ligger bara runt husknuten.

  Alla våra gäster har tillgång till vår nyrenoverade inomhuspool. I samma avdelning finns även bastu och ljusrum, allt för maximal avkoppling. Vår omtalade restaurang är lite av kronan på verket. Här serveras både frukost, lunch och middag (förbeställs). Vi använder endast förstklassiga råvaror och strävar efter att så långt som möjligt handla lokalproducerat.

  I priset ingår:
  Frukost, gratis wifi, parkering, tillgång till vår nyrenoverade pool, bastu, ljusrum. Walkingstavar, cyklar, discar för discgolf och utomhusspel finns att låna utan extra kostnad

  Villkor och bokning

  • Uppge den bokningskod du hittar hos ditt förbund för att få den erbjudna rabatten.
  • Visa medlemskort vid incheckning
  • Gäller för privat bruk.
  • Erbjudandet kan inte kombineras med andra erbjudanden.
  • För bokning klicka på bokningsknappen eller här.
  • För frågor och information: konferens@medlefors.se

Affärsresenärer

Datum: Hela 2019

Reser du mycket i jobbet och behöver ett hemlikt boende där du kan varva ner, äta gott och ha det bra. Vi är då kanske något för dig ?!
Vi har stor vana att ta hand om affärsresenärer och priserna reflektera dina behov. Kontakta oss så syr vi ihop ett paket åt dig och ditt företag efter just era behov.

Martin Hedqvist
Marknadschef
+46 (0)910-575 43 / martin.hedqvist@medlefors.se

 

BOKNING / FÖRFRÅGAN

I våra hotellpriser ingår alltid frukost, tillgång till vår relaxavdelningen med nyrenoverad inomhuspool, bastu och ljusrum, morgonrock på rummet, trådlös internetuppkoppling & fri parkering med möjlighet till motorvärmare.

För offert och bokning för större grupper eller konferenser fyll i vår bokningsförfrågan- klicka här, mejla konferensen eller ring 0910-575 02.

För bokning av logi och paket klicka HÄR för att komma till vår hotellsida.