.

Hotellerbjudanden

Familjeäventyret

Packa ner badkläderna och tandborstarna och tillbringa kvalitetstid med varandra. Spelar ingen roll vilket väder det är, vi har något som passar för var dag. Hos oss bor ni naturnära med inomhuspool, discgolf, lekrum och självklart vår fantastiska hotellfrukost. Med våra fria lånecyklar tar ni er lätt omkring på dagens utflykter. Vi bjuder även på sen utcheckning så ni får sova ut i lugn och ro.

Boka! 

Golfsommar

Borta bra men hemlikt är bäst!
Bo bekvämt i våra hemlika hotellrum med naturen som närmaste granne och endast 15min med bil från Skellefteå golfklubb. Efter en heldag på golfbanan kan ni njuta av en bastu och ett dopp i poolen innan middagen.

Erbjudande: Logi efter ditt val inkl. hemlik frukostbuffé, en greenfee per person, fri tillgång till relaxavdelningen med inomhuspool och bastu,  fria lånecyklar, fritt spel på vår discgolfbana

Boka! 

Romeo & Julia – Teaterpaket

Under juni och juli månad gästas vi än en gång av Västerbottensteatern och Romeo och Julia.

Gör sommarens teaterupplevelse lite större och lite mer njutbar. Boka ett av våra teaterpaket inklusive vår hemlika frukost och fyll på med en Romeo & Julia inspirerad middags eller lunchupplevelse.

Erbjudande: Teaterbiljett, hembakat teaterfika och logi med hemlik frukostbuffé.
Tillval: Romeo &Julia inspirerad Middagsbuffé, Romeo &Julia inspirerad Lunchbuffé (dryckespaket köpes på plats

Boka! 

Affärsresenär

Datum: Hela 2020

Reser du mycket i jobbet och behöver ett hemlikt boende där du kan varva ner, äta gott och ha det bra!? Vad sägs om Medlefors, ett mer hemlikt boende centralt beläget men mitt i naturen.
Vi har stor vana att ta hand om affärsresenärer och priserna reflektera dina behov. Kontakta oss så syr vi ihop ett paket åt dig och ditt företag efter just era behov. .

Martin Hedqvist
Marknadschef
+46 (0)910-575 43 / martin.hedqvist@medlefors.se

Teaterpaket – Västerbottensteatern

Erbjudande: 20% på logi inkl. frukost i samband med teaterbesök

Visste du att din teaterbiljett innehöll mer än bara teater ? Inte nog med att du kan åka gratis lokalbuss med din biljett så ger den dig också 20% rabatt på din övernattning hos oss på Medlefors.

Visa mer

  I din vistelse ingår

  Övernattning del i dubbelrum eller enkelrum inkl. medlefors hemlika frukostbuffé, morgonrock, fri tillgång till vår relaxavdelning, fri parkering med möjlighet till motorvärmare samt trådlös Internetuppkoppling.

  Villkor och bokning:

  • För att nyttja detta erbjudandet måste du vid ankomst / betalning uppvisa teaterbiljett 
  • Boka! 

LO & Pro Mervärde

Datum: Hela 2019
Erbjudanden: 20 % rabatt på logi för alla LO och PRO:s medlemmar

På Medlefors vi kommer att göra allt för att göra din vistelse i Skellefteå något att minnas. Beläget endast 2 km från stadens citypuls är detta den perfekta platsen för familjer, par eller singlar som vill tillbringa en tid i en lugn och naturskön miljö.

Visa mer

  Vakna upp i ett av våra välutrustade rum, njut av vår omtalat goda frukost och ta en promenad i friska luften. Skellefteälven och Skellefteås största och äldsta kyrka med sina intressanta omgivningar ligger bara runt husknuten.

  Alla våra gäster har tillgång till vår nyrenoverade inomhuspool. I samma avdelning finns även bastu och ljusrum, allt för maximal avkoppling. Vår omtalade restaurang är lite av kronan på verket. Här serveras både frukost, lunch och middag (förbeställs). Vi använder endast förstklassiga råvaror och strävar efter att så långt som möjligt handla lokalproducerat.

  I priset ingår:
  Frukost, gratis wifi, parkering, tillgång till vår nyrenoverade pool, bastu, ljusrum. Walkingstavar, cyklar, discar för discgolf och utomhusspel finns att låna utan extra kostnad

  Villkor och bokning

  • Uppge den bokningskod du hittar hos ditt förbund för att få den erbjudna rabatten.
  • Visa medlemskort vid incheckning
  • Gäller för privat bruk.
  • Erbjudandet kan inte kombineras med andra erbjudanden.
  • För bokning klicka på bokningsknappen eller här.
  • För frågor och information: konferens@medlefors.se

 

BOKNING / FÖRFRÅGAN

I våra hotellpriser ingår alltid frukost, tillgång till vår relaxavdelningen med nyrenoverad inomhuspool, bastu och ljusrum, morgonrock på rummet, trådlös internetuppkoppling & fri parkering med möjlighet till motorvärmare.

För offert och bokning för större grupper eller konferenser fyll i vår bokningsförfrågan- klicka här, mejla konferensen eller ring 0910-575 02.

För bokning av logi och paket klicka HÄR för att komma till vår hotellsida.