.

Hotellerbjudanden

Boendepaket – Midnattsloppet

kommer inom kort

I din vistelse ingår

Övernattning del i dubbelrum eller enkelrum inkl. medlefors hemlika frukostbuffé, morgonrock, fri tillgång till vår relaxavdelning, fri parkering med möjlighet till motorvärmare samt trådlös Internetuppkoppling.

Villkor och bokning:

Teaterpaket – Västerbottensteatern

Visste du att din teaterbiljett innehöll mer än bara teater ? Inte nog med att du kan åka gratis lokalbuss med din biljett så ger den dig också 20% rabatt på din övernattning hos oss på Medlefors.

I din vistelse ingår

Övernattning del i dubbelrum eller enkelrum inkl. medlefors hemlika frukostbuffé, morgonrock, fri tillgång till vår relaxavdelning, fri parkering med möjlighet till motorvärmare samt trådlös Internetuppkoppling.

Villkor och bokning:

  • För att nyttja detta erbjudandet måste du vid ankomst / betalning uppvisa teaterbiljett 
  • Boka! 

Exploratoriet

Erbjudande: Exploratoriet för hela familjen med övernattning och frukost

Vi har paketerat ditt nästa familjeäventyr. Logi inkl vår hemlika frukost tillsammans med biljetter för hela familjen på Skellefteås eget Science center, Exploratoriet. Ett måste för den utforsknings och laboreringsintresserade. En plats för hela familjen.

I Exploratoriet finns utställningsmiljöer i två plan där du kan experimentera med teknik och naturvetenskapliga fenomen. Det är totalt 800 kvadratmeter utställningsyta med utställningar och interaktiva experiment. Här finns bland annat Skogen, Staden och Solen.
Det kommer mera, utställningsmiljöerna fortsätter att växa fram i samarbete med regionens näringsliv
Här finns också plats för tillfälliga utställningar, som hyrs in för perioder om 2-4 månader. Välkommen att upptäcka!

I din vistelse ingår:

Övernattning twin, dubbel eller enkelrum inkl vår välfyllda frukostbuffé,  entrébiljett för hela sällskapet, fri tillgång till vår nyrenoverade relaxavdelning, fri parkering med möjlighet till motorvärmare & fri wifi i alla rum.

Boka! 

Hockeypaket -SHL

Erbjudande: 10% på logi inkl. frukost i samband med hockeymatch

Hockey är bäst på plats. Boka ditt boende hos oss i samband med en hemmamatch och vi ger dig 10% rabatt på hela övernattningen. Hockeybussen en kort promenad bort, så bilen kan du lämna på Medlefors. Fira segern i vår relaxavdelning med pool och vakna upp dagen efter till vår välfyllda hotellfrukost.

I din vistelse ingår:
Övernattning del i dubbelrum eller enkelrum inkl. medlefors hemlika frukoststbuffé, morgonrock, fri tillgång till vår relaxavdelning, fri parkering med möjlighet till motorvärmare samt trådlös Internetuppkoppling.

Länk till hockeybussarna
Spelschema Skellefteå AIK

Villkor och bokning

  • För att nyttja detta erbjudandet måste du vid ankomst / betalning uppvisa giltig hockeybiljett
  • Boka! 

LO & Pro Mervärde

Datum: Hela 2018
Erbjudanden: 20 % rabatt på logi för alla LO och PRO:s medlemmar

På Medlefors vi kommer att göra allt för att göra din vistelse i Skellefteå något att minnas. Beläget endast 2 km från stadens citypuls är detta den perfekta platsen för familjer, par eller singlar som vill tillbringa en tid i en lugn och naturskön miljö.

Vakna upp i ett av våra välutrustade rum, njut av vår omtalat goda frukost och ta en promenad i friska luften. Skellefteälven och Skellefteås största och äldsta kyrka med sina intressanta omgivningar ligger bara runt husknuten.

Alla våra gäster har tillgång till vår nyrenoverade inomhuspool. I samma avdelning finns även bastu och ljusrum, allt för maximal avkoppling. Vår omtalade restaurang är lite av kronan på verket. Här serveras både frukost, lunch och middag (förbeställs). Vi använder endast förstklassiga råvaror och strävar efter att så långt som möjligt handla lokalproducerat.

I priset ingår:
Frukost, gratis wifi, parkering, tillgång till vår nyrenoverade pool, bastu, ljusrum. Walkingstavar, cyklar, discar för discgolf och utomhusspel finns att låna utan extra kostnad

Villkor och bokning

  • Uppge bokningskod ”PRO – mervärde” eller ”LO mervärde” för att få den erbjudna rabatten.
  • Visa medlemskort vid incheckning
  • Gäller för privat bruk.
  • Erbjudandet kan inte kombineras med andra erbjudanden.
  • För bokning klicka på bokningsknappen eller här.
  • För frågor och information: konferens@medlefors.se
 

BOKNING / FÖRFRÅGAN

I våra hotellpriser ingår alltid frukost, tillgång till vår relaxavdelningen med nyrenoverad inomhuspool, bastu och ljusrum, morgonrock på rummet, trådlös internetuppkoppling & fri parkering med möjlighet till motorvärmare.

För offert och bokning fyll i vår bokningsförfrågan- klicka här, mejla konferensen eller ring 0910-575 02.

För bokning av logi och paket klicka här för att komma till vår hotellsida.