.

Information om Corona

uppdaterad: 2020-03-25

Vi tänker på dig och din trygghet.

Med anledning av den uppkomna situationen kring spridningen av Covid-19, även kallat Corona, så stärker vi nu upp alla de rutiner vi ser kan ha en direkt påverkan på din trygghet när du besöker oss.

För konferens och mötesgästen har vi stärkt upp möjligheten att mötas med största möjlighet till enskildhet. Detta åstadkommer vi bland annat genom att vi plockat bort den gemensamma fikabuffé och ersätta den med ett utburet mötesfika direkt till konferenslokalen. Vidare nyttjar vi det faktum att Medlefors består av flertalet fastigheter och därmed har vi möjligheten att placera konferensgrupper med geografiska mellanrum. Vi vet att de flesta gillar att möta nya människor över ett fika men nu har ni i.a.f möjlighet att styra detta själva.

För er gäster som nyttjar vår lunch och eller middag har vi även där vidtagit en mängd olika trygghetsåtgärder. Allt ifrån utökade lunchtider för att minska ner på köer till hembakt portionsbröd samt nya rutiner kring buffébestick och matbestick m.m.

För dig som studerar på folkhögskolan gäller samma rutiner som vanligt. Skolan fortgår så länge inget annat meddelas. Följ de råd och rekommendationer som ges ut av folkhälsomyndigheten.

Och självklart. Vi som personal jobbar inte sjuka och vi följer folkhälsomyndighetens råd och rekommendationer.

Och du! Vi hälsar lika glatt som tidigare men handskakningen får vi vänta med till senare.

Vad vi gör mer i detalj

Konferens, möten och Hotell

Restaurang

Städ

Personal

Folkhögskola

På Medlefors förhåller vi oss till den information och de råd som Folkhälsomyndigheten gått ut med samt löpande uppdaterar. Via länkarna nedan kan du själv kolla upp vad man skriver från myndigheten.

Folkhögskolan och rullar på som vanligt om inget annat meddelas. Tänk bara i detta läget på hur du mår. Är du sjuk så stanna hemma. Har du rest från ett högriskområde läs de råd som finns att hitta via folkhäslomyndigheten.

Har du som studerande eller blivande studerande frågor är du välkommen att vända dig till biträdande rektor eller rektor.

Kontakt oss på: 0910-57500 / andreas.karlsson@medlefors.se

FOLKHÄLSOMYNDIGHETENS RÅD FÖR ATT FÖREBYGGA SMITTSPRIDNING

MER INFORMATION

För mer information hänvisar vi till Folkhälsomyndighetens hemsida samt 1177.se.