Bokningsförfrågan

För att göra det enkelt att kontakta oss kan du fylla i och skicka in en offertförfrågan om ditt möte, konferenspaket och boende. Du kan även e-posta eller ringa. Vi tar alltid en personlig kontakt innan konferenstillfället.

 LÄS MER
 

Mat & dryck

Vår omtalade restaurang är lite av kronan på verket i våra konferenserbjudanden. Här serveras både frukost, lunch och middag. Njut av lika vällagade som vackra rätter i en skön, avslappnad miljö och som ger ditt arrangemang den där extra vitamininjektionen.

 LÄS MER
 

Konferenspaket

Medlefors är valmöjligheternas konferensanläggning. Du kan exempelvis välja något av våra färdiga konferenspaket. Vi skräddarsyr även konferenser utifrån dina önskemål. Du kan också skapa din egen konferens utifrån våra grundpaket.

 LÄS MER
 

Konferensanläggning

Vår konferensanläggning håller hög kvalitet och kan anpassas för alla slags konferens-, kongress- och kick off-lösningar. Våra lokaler och rum är modernt utrustade och finns i de storlekar du behöver, med en maxkapacitet för grupper på upp till 380 personer.

 LÄS MER
 

Hotell

Som komplett konferensanordnare erbjuder vi naturligtvis även boende. Hotellrummen är fina, ombonade och allergianpassade rum av hög standard. Vi har 50 enkelrum och 60 dubbelrum, totalt 170 bäddar.

 LÄS MER
 

Uppdragsutbildningar

Hos oss finns också affärsmässiga möjligheter att utveckla din verksamhet. Företag och organisationer kan genomföra kortare och längre kurser i samarbete med Medlefors.

 LÄS MER
 
 

Händer på Konferensanläggningen

2018 02 9

Berättarfestivalen 2018

Sara Lidman-sällskapet, Medlefors och ABF inbjuder till en afton där god mat och berättande blandas med Sara Lidmans texter. I centrum står romanen Nabots sten (1981). Sara skriver där in sig i den stora matlitteraturen med Hagars supé. Medlefors grundare John Olofsson var en god vän. Sara blev en återkommande gäst på skolans långa kurser och vid Norrländska författarsällskapets sommarkurser. På kvällens meny står tre rätter – tre smakupplevelser En soppa bärs in vars like…

 LÄS MER
2018 01 23

Vi erbjuder en ny bokningskanal

Äntligen har vi nöjet att få presentera denna nyhet. Vi har idag lanserat Medlefors första onlinebokningskanal för logi och hotellpaket. Här kan ni nu med några enkla knapptryck från mobil eller dator boka era övernattningar eller något av våra hotellpaket. Senare under våren kommer vi även att lansera vår nya bokningskanal direkt på Facebook. Allt för att vara så tillgängliga för er som möjligt. För er som undrar innebär inte detta att vi avslutar vårt…

 LÄS MER
2018 01 12

Medlefors hjärta Västerbottensteatern

Nytt samarbete för att stärka Skellefteås attraktionskraft! Idag startar ett nytt samarbete för att stärka Skellefteås attraktionskraft. Medlefors  och Västerbottensteatern gör nu en gemensam kraftsamling inför teaterns 30-års jubileum i sommar! Under tre decennium år har Västerbottensteatern spelat sommarteater på olika ställen i Skellefteå,  framförallt på Nordanå-området, men nu blir det en ny spelplats och samarbetspartner som öppnar upp för helt nya möjligheter! ”Vi ville hitta en alldeles speciell plats som det skulle vara lätt att ta sig till, men som också skulle vara naturvacker för vår jubileumsföreställning Astrid Lindgrens älskade…

 LÄS MER
 

Konferens

Medlefors har konferensanläggningen som kan skräddarsys för ditt företags eller din organisations behov. Med en kapacitet för grupper upp till 380 personer kan vi hjälpa dig med allt från större konferenser, kongresser och kick offer till mindre och mer informella träffar. Dessutom med tillgång till ombonat boende och vår omtalade restaurang som borgar för matupplevelser utöver det vanliga.

Boka dina konferenser eller kongresser hos oss – upplev maten, miljön och människorna!