Medlefors på Facebook
 

Bokningsförfrågan

För att göra det enkelt att kontakta oss kan du fylla i och skicka in en offertförfrågan om ditt möte, konferenspaket och boende. Du kan även e-posta eller ringa. Vi tar alltid en personlig kontakt innan konferenstillfället.

 LÄS MER
 

Mat & dryck

Vår omtalade restaurang är lite av kronan på verket i våra konferenserbjudanden. Här serveras både frukost, lunch och middag. Njut av lika vällagade som vackra rätter i en skön, avslappnad miljö och som ger ditt arrangemang den där extra vitamininjektionen.

 LÄS MER
 

Konferenspaket

Medlefors är valmöjligheternas konferensanläggning. Du kan exempelvis välja något av våra färdiga konferenspaket. Vi skräddarsyr även konferenser utifrån dina önskemål. Du kan också skapa din egen konferens utifrån våra grundpaket.

 LÄS MER
 

Konferensanläggning

Vår konferensanläggning håller hög kvalitet och kan anpassas för alla slags konferens-, kongress- och kick off-lösningar. Våra lokaler och rum är modernt utrustade och finns i de storlekar du behöver, med en maxkapacitet för grupper på upp till 380 personer.

 LÄS MER
 

Hotell

Som komplett konferensanordnare erbjuder vi naturligtvis även boende. Hotellrummen är fina, ombonade och allergianpassade rum av hög standard. Vi har 50 enkelrum och 60 dubbelrum, totalt 170 bäddar.

 LÄS MER
 

Uppdragsutbildningar

Hos oss finns också affärsmässiga möjligheter att utveckla din verksamhet. Företag och organisationer kan genomföra kortare och längre kurser i samarbete med Medlefors.

 LÄS MER
 
 

Händer på Konferensanläggningen

2016 09 20

Hockeypaket

Lagom till att hockeysäsongen drar igång har vi satt ihop ett mycket fint hotellpaket. Ta en närmare titt på det eller de andra paketen som vi har att erbjuda. / Välkommen till oss. Klicka här för våra hotellerbjudanden.

 LÄS MER
2016 05 3

Sommarpriser på logi

Mellan 1/6 – 31/8 erbjuder vi sommarpriser på logi från 458 kr per person, frukost ingår. Vid frågor och/eller bokning kan du kontakta oss på telefon 0910-575 00 eller via vår samarbetspartner Booking.com. Läs mer på Hotellerbjudanden

 LÄS MER
2016 04 14

Öppet Hus 3 maj

Medlefors måste upplevas för att förstås. Varje dag sker unika möten, personlig utveckling och här växer människor i ett livslångt lärande. Vi bjuder in till Öppet Hus 3 maj. Mer info

 LÄS MER
 

Medlefors konferens

Medlefors har konferensanläggningen som kan skräddarsys för ditt företags eller din organisations behov. Med en kapacitet för grupper upp till 380 personer kan vi hjälpa dig med allt från större konferenser, kongresser och kick offer till mindre och mer informella träffar. Dessutom med tillgång till ombonat boende och vår omtalade restaurang som borgar för matupplevelser utöver det vanliga.

Boka dina konferenser eller kongresser hos oss – upplev maten, miljön och människorna!