Bokningsförfrågan

För att göra det enkelt att kontakta oss kan du fylla i och skicka in en offertförfrågan om ditt möte, konferenspaket och boende. Du kan även e-posta eller ringa. Vi tar alltid en personlig kontakt innan konferenstillfället.

 LÄS MER
 

Mat & dryck

Vår omtalade restaurang är lite av kronan på verket i våra konferenserbjudanden. Här serveras både frukost, lunch och middag. Njut av lika vällagade som vackra rätter i en skön, avslappnad miljö och som ger ditt arrangemang den där extra vitamininjektionen.

 LÄS MER
 

Konferenspaket

Medlefors är valmöjligheternas konferensanläggning. Du kan exempelvis välja något av våra färdiga konferenspaket. Vi skräddarsyr även konferenser utifrån dina önskemål. Du kan också skapa din egen konferens utifrån våra grundpaket.

 LÄS MER
 

Konferensanläggning

Vår konferensanläggning håller hög kvalitet och kan anpassas för alla slags konferens-, kongress- och kick off-lösningar. Våra lokaler och rum är modernt utrustade och finns i de storlekar du behöver, med en maxkapacitet för grupper på upp till 380 personer.

 LÄS MER
 

Hotell

Som komplett konferensanordnare erbjuder vi naturligtvis även boende. Hotellrummen är fina, ombonade och allergianpassade rum av hög standard. Vi har 50 enkelrum och 60 dubbelrum, totalt 170 bäddar.

 LÄS MER
 

Uppdragsutbildningar

Hos oss finns också affärsmässiga möjligheter att utveckla din verksamhet. Företag och organisationer kan genomföra kortare och längre kurser i samarbete med Medlefors.

 LÄS MER
 
 

Händer på Konferensanläggningen

2018 09 24

Dags för julbord

Knappt har sommaren hunnit övergå till höst och löven börjat gulna förrän det är dags att börja tänka på julbord. Visst går tiden snabbt, men vi försöker göra det lätt för dig genom att visa att du redan nu kan boka ditt julbord och sen återgå till att njuta av den vackra hösten med dess färger. Ta en titt på våra jul och möteserbjudanden nedan. Läs mer på medlefors.se/…julbord eller boka direkt på 0910-575 00 eller julbord@medlefors.se  /…

 LÄS MER
2018 08 16

Ordet Fritt Norr

Ni har väl inte missat att ABF bjuder in till arrangemanget ”Ordet Fritt Norr” på Medlefors. En folkbildningsfest där cirkelledare, förtroendevalda, anställda från ABF möter sina organisationer, föreningar, och cirkeldeltagare för att under tre dagar utvecklas, fortbildas, utbildas och växa tillsammans. Under fredag och lördagskvällen anordnas det konserter där inträdet är gratis för alla. Välkommen till Ordet fritt Norr. Ps. För fullständigt program kika in på www.ordetfrittnorr.se  

 LÄS MER
2018 06 1

Sommardrama och matmys

Toppa din upplevelse av Bröderna Lejonhjärta med lunch eller middag hos oss – Skellefteås eget Nangijala för alla hungriga. Boka teaterpaket – med eller utan logi till sommarpriser – på vår bokningssida  

 LÄS MER
 

Konferens

Medlefors har konferensanläggningen som kan skräddarsys för ditt företags eller din organisations behov. Med en kapacitet för grupper upp till 380 personer kan vi hjälpa dig med allt från större konferenser, kongresser och kick offer till mindre och mer informella träffar. Dessutom med tillgång till ombonat boende och vår omtalade restaurang som borgar för matupplevelser utöver det vanliga.

Boka dina konferenser eller kongresser hos oss – upplev maten, miljön och människorna!