Nyheter på Medlefors

2020 05 5  ●  Folkhögskola 

Hälsa & Friskvård

På vår folkhögskola kan du kombinera Allmän kurs med hälsa och friskvård. Denna inriktning ger dig möjlighet att kombinera behörighetsgivande studier med hälsoinriktade ämnen.

Hälsoutbildningar på Medlefors.

Hälsa

Behöver du slå på pausknappen i vardagen? Kanske vill du skapa mer balans i livet och tänka på din hälsa? Eller har du redan ett brinnande intresse för hälsa och friskvård och vill fördjupa dina kunskaper? Nu har du möjligheten att söka hälsa hos oss på Medlefors. Kursen är på 50% med träffar på tisdagar och fredagar och kan även kombineras upp med fler ämnen om du vill. Ge dig själv chansen att under ett år landa i en fantastisk berikande och avslappnade miljö där nya möjligheter kan skapas!

Hälsa 3

Nu har du som tidigare gått hälsoutbildning hos oss möjligheten att gå vår hälsa 3 i höst. Torsdagar mellan kl 8.20-15.20 med start den 27/8.Utildningen är en förlängning av vår hälsoutbildning där fokus ligger på individens och gruppers välbefinnande. Teori, praktiska inslag, grupp- och individreflektioner blandas med fysisk aktivitet.  

 
NYHETSARKIV