Nyheter på Medlefors : Folkhögskola

2020 06 17  ●  Folkhögskola 

Skolstart hösten 2020

Vi välkomnar dig till skolstart måndagen den 17/8. Måndag 17/8 09.30 – 11.20: – Alla nya som börjar Allmän kurs och Hälsa 1. Vi träffas för upprop och information, du som är ny bjuds på lunch. 12.20 – 15.20 – Alla (nya +gamla) som ska gå Allmän kurs, Hälsa 1. Det blir utomhus upprop vid bra väder och klassvis. Vi håller avståndet och anpassar oss efter rådande rekommendationer. Ni får handboken, brandinfo och träffa era klasser. Viktigt att vara…

LÄS MER
2020 06 10  ●  Folkhögskola 

Ny kurs till hösten – Vårbiträde 1 år

Vill du. – bli vårdbiträde?– nå grundskolekompetens?– nå gymnasiekompetens?– nå behörighet till fortsatta studier?– studera i en trivsam studiemiljö? Läs mer och ansök genom att klicka HÄR

LÄS MER
2020 05 5  ●  Folkhögskola 

Hälsa & Friskvård

På vår folkhögskola kan du kombinera Allmän kurs med hälsa och friskvård. Denna inriktning ger dig möjlighet att kombinera behörighetsgivande studier med hälsoinriktade ämnen.

LÄS MER
2020 03 25  ●  Folkhögskola  Konferens 

Bordsservering

Efter folkhälsomyndigheten nya riktlinjer gällande restaurangnäringen så ändrar vi nu våra rutiner och låter hela vårt restaurangutbud bli bordsserverat. Detta har vi gjort till viss del sedan tidigare men nu går vi hela vägen. Vår omtalade frukostbuffé blir till en hemlik frukostpåse, luncher och våra middagen blir bordsserverad.

LÄS MER
2020 03 16  ●  Folkhögskola  Konferens 

Corona

Det har inte undgått någon om vad som händer och sker kring viruset Covid-19. För att du som gäst, besökare, kund och studerande skall känna dig trygg vid ditt besök hos oss har vi skapat en sida där vi samlar all information om vad vi nu gör.

LÄS MER
NYHETSARKIV