Nyheter på Medlefors : Folkhögskola

2020 02 26  ●  Folkhögskola  Konferens 

Vi storsatsar med ny restaurang och lounge

Skellefteå växer – och det gör även Medlefors. En ny restaurang, en mysig lounge, ett toppmodernt kök och en uppdaterad meny står på agendan när Medlefors investerar i mat, dryck och möten.
— Det är en jättesatsning som känns fantastiskt spännande och rolig. Skellefteå växer och det är en resa som vi vill vara med på. Vi vill ge våra besökare, gäster, elever och Skellefteåbor något nytt – och hoppas att fler ska upptäcka Medlefors, säger Martin Hedqvist, marknadschef.

LÄS MER
2019 12 20  ●  Folkhögskola  Konferens 

Välkomna till skolstart 2020

Onsdag 8/1 09.30 – 11.20: – Alla nya som börjar Allmän kurs och Hälsa samt ni som går Berättande och Serietecknande . Vi träffas för upprop och information, du som är ny bjuds på lunch. 12.20 – 15.20 – Alla (nya +gamla) som ska gå Allmän kurs, Hälsa och Berättande och Serietecknande i vår Ni får handboken, brandinfo och träffa era klasser. Viktigt att vara på plats då vi rapporterar in till CSN direkt, annars tar det längre tid att…

LÄS MER
2019 12 20  ●  Folkhögskola  Konferens 

Ta hand om dig – God jul

Så till dig, din hälsa och dina nära och kära, en riktigt God Jul.
Varma hälsningar från oss alla på Medlefors.

LÄS MER
2019 12 19  ●  Folkhögskola  Konferens 

Öppettider jul & nyår

Snart står julen för dörren och med den en hel del välförtjänt vila och återhämtning. Hos oss nalkas även lite ledigheter och med de även förändrade öppettider. Från den 21 december tom den 6 januari låter vi alla gå på ledigt och stänger därför ner verksamheten. Vi är alla åter och redo den 7 Januari. Varmt välkomna tillbaka till oss under 2020.

LÄS MER
2019 11 28  ●  Folkhögskola 

Ny seniorkurs

Nu har vi öppnat ansökan för vår sprillans nya ”Seniorkurs – Mix”. Hur du ansöker och mer information hittar du genom att klicka här.

LÄS MER
NYHETSARKIV