Nyheter på Medlefors : Folkhögskola

2019 05 29  ●  Folkhögskola  Konferens 

Kommande arbetsmiljöutbildningar

Under hösten, med start i september, erbjuder vi fem st arbetsmiljöutbildningar.  Ta ett helhetsgrepp på arbetsmiljö- och hälsoarbetet. Vi är godkända utbildningsanordnare för arbetsmiljöutbildning. Läs mer om dessa utbildningar genom att klicka HÄR!  

LÄS MER
2019 05 20  ●  Folkhögskola 

Yinyoga för återhämtning

Vi är väldigt ledsna över att måste meddela att vi är tyvärr tvungna att ställa in våra två planerade yogaretreats mellan datumen 14-16 juni. Anledningen till det är att det var för få som anmälde sig. Det är dock redan många som har hört av sig och önskar att vi gör ett nytt försök. Vi tänker därför såhär. Vi ställer in flödesyogan på lördagen och slår ihop denna med fredagens återhämtande yoga till en gemensam…

LÄS MER
2019 05 15  ●  Folkhögskola 

Hälsa och friskvård steg 3 – 25%

Hälsa och friskvård steg 3 är en fortsättningskurs på den ettåriga kursen Hälsa och friskvård. Kursen är sökbar för de som har gått Hälsa och friskvård, ett år. Kursen kommer att vara på torsdagar och man studerar på 25 % med varierande innehåll. Läs mer och ansök genom att klicka HÄR!

LÄS MER
2019 04 25  ●  Folkhögskola 

Vad gör du till hösten? Höstens kurser går nu att söka.

Vi har en plats över till dig… Då var det äntligen dags att ansöka till höstens kurser och utbildningar. Nedan kan du se vad vi erbjuder denna höst. Allmän kurs grund och gymnasienivå Hälsa och friskvård Berättande och serietecknande Seniorkurser Läs mer genom att klicka HÄR!.  

LÄS MER
2019 04 2  ●  Folkhögskola 

Öppet hus på Medlefors

Medlefors och ABF hälsar alla som är nyfikna på vår verksamhet hjärtligt välkomna! Träffa folkhögskolans studerande och pedagoger. Prova på bl.a. minutmassage. Roliga tävlingar med fina priser för alla åldrar. ABF visar upp och berättar om sin studiecirkelverksamhet Smaka vår hemlika vårbuffé / 99 kr vuxna och 45 kr för barn. När: Onsdag 3 april kl 15.00-19.00 / Välkommen till Medlefors och ABF

LÄS MER
NYHETSARKIV