Nyheter på Medlefors : Folkhögskola

2020 05 5  ●  Folkhögskola 

Hälsa & Friskvård

På vår folkhögskola kan du kombinera Allmän kurs med hälsa och friskvård. Denna inriktning ger dig möjlighet att kombinera behörighetsgivande studier med hälsoinriktade ämnen.

LÄS MER
2020 03 25  ●  Folkhögskola  Konferens 

Bordsservering

Efter folkhälsomyndigheten nya riktlinjer gällande restaurangnäringen så ändrar vi nu våra rutiner och låter hela vårt restaurangutbud bli bordsserverat. Detta har vi gjort till viss del sedan tidigare men nu går vi hela vägen. Vår omtalade frukostbuffé blir till en hemlik frukostpåse, luncher och våra middagen blir bordsserverad.

LÄS MER
2020 03 16  ●  Folkhögskola  Konferens 

Corona

Det har inte undgått någon om vad som händer och sker kring viruset Covid-19. För att du som gäst, besökare, kund och studerande skall känna dig trygg vid ditt besök hos oss har vi skapat en sida där vi samlar all information om vad vi nu gör.

LÄS MER
2020 02 26  ●  Folkhögskola  Konferens 

Vi storsatsar med ny restaurang och lounge

Skellefteå växer – och det gör även Medlefors. En ny restaurang, en mysig lounge, ett toppmodernt kök och en uppdaterad meny står på agendan när Medlefors investerar i mat, dryck och möten.
— Det är en jättesatsning som känns fantastiskt spännande och rolig. Skellefteå växer och det är en resa som vi vill vara med på. Vi vill ge våra besökare, gäster, elever och Skellefteåbor något nytt – och hoppas att fler ska upptäcka Medlefors, säger Martin Hedqvist, marknadschef.

LÄS MER
2019 12 20  ●  Folkhögskola  Konferens 

Välkomna till skolstart 2020

Onsdag 8/1 09.30 – 11.20: – Alla nya som börjar Allmän kurs och Hälsa samt ni som går Berättande och Serietecknande . Vi träffas för upprop och information, du som är ny bjuds på lunch. 12.20 – 15.20 – Alla (nya +gamla) som ska gå Allmän kurs, Hälsa och Berättande och Serietecknande i vår Ni får handboken, brandinfo och träffa era klasser. Viktigt att vara på plats då vi rapporterar in till CSN direkt, annars tar det längre tid att…

LÄS MER
NYHETSARKIV