.

Folkhögskolekurser hösten 2020

Vi har många och intressanta utbildningar. Du kan nu ansöka för hösten 2020 års utbildningar. På Medlefors folkhögskola kan du läsa allmän kurs på dina villkor och i din egen takt. Vi har duktiga lärare som gör sitt yttersta för att hjälpa dig fram till mål. All information om våra utbildningar kan du läsa mer om under Utbildningar.

 LÄS MER
 

Seniorkurser hösten 2020

Under hösten 2020 arrangerar vi följande seniorkurser på Medlefors. Senorkurs Classic, hälsa, mix samt vår populära kurs, smarta appar.

 LÄS MER
 

Utbildningar i samverkan

Samverkanskurs innebär att vi tillsammans med beställarorganisationen skräddarsyr kursinnehåll och kursupplägg. Vi har många kunniga pedagoger, med egen erfarenhet av olika folkrörelser.

 LÄS MER
 

 

 

 
 

Händer på Folkhögskolan

2020 08 11

Skolstart hösten 2020

Vi välkomnar dig till skolstart måndagen den 17/8. Måndag 17/8 09.30 – 11.20: – Alla nya som börjar Allmän kurs och Hälsa 1. Vi träffas för upprop och information, du som är ny bjuds på lunch.12.20 – 15.20 – Alla (nya +gamla) som ska gå Allmän kurs, Hälsa 1. Det blir utomhus upprop vid bra väder och klassvis. Vi håller avståndet och anpassar oss efter rådande rekommendationer. Ni får handboken, brandinfo och träffa era klasser. Viktigt att vara på…

 LÄS MER
2020 06 10

Ny kurs till hösten – Vårdbiträde 1 år

Vill du. – bli vårdbiträde?– nå grundskolekompetens?– nå gymnasiekompetens?– nå behörighet till fortsatta studier?– studera i en trivsam studiemiljö? Läs mer och ansök genom att klicka HÄR

 LÄS MER
2020 05 5

Hälsa & Friskvård

På vår folkhögskola kan du kombinera Allmän kurs med hälsa och friskvård. Denna inriktning ger dig möjlighet att kombinera behörighetsgivande studier med hälsoinriktade ämnen.

 LÄS MER
 

Utbildning

Välkomna!

Medlefors folkhögskola i Skellefteå, Västerbotten, Norrland är en stimulerande folkhögskola med utbildningar för vuxna. På Medlefors får du utvecklas och växa utifrån dina egna förutsättningar. De kunskaper och erfarenheter du redan har är värdefulla och utgör grunden för ditt fortsatta lärande. Att våga pröva olika uppfattningar om människa, natur och samhälle är en del av lärandet. För att bli delaktig i samhället är det viktigt att förstå sig själv och det sammanhang man lever i.

Vi vill erbjuda dig en studiemiljö där du och dina studiekamrater tillsammans får möjlighet att utvecklas som individer med sikte på nya kunskaper och nya områden. Vi erbjuder undervisning på olika nivåer och inom olika ämnesområden. Vår ambition är att våra kursdeltagare ska lära sig nya saker och att studierna ska leda till personlig utveckling och stärkt självkänsla.

På Medlefors kan du läsa in olika behörigheter som öppnar vägar för fortsatta utbildningar eller du kan gå helt för din egen skull. I den dagliga verksamheten blandas lektioner med temadagar, författarbesök, friluftsdagar mm. Vi värnar om närvaro och delaktighet och vill vara en plats där vuxna får växa – tillsammans!

Vårt motto är: Kom som du är – gå dit du vill och gå nöjd!