.

Långa kurser hösten 2017

Vi har många och intressanta utbildningar. Vi tar emot ansökningar till den 17 Augusti! På Medlefors folkhögskola kan du läsa allmän kurs på dina villkor och i din egen takt. Vi har duktiga lärare som gör sitt yttersta för att hjälpa dig fram till mål. All information om våra utbildningar kan du läsa mer om under Utbildningar.

 LÄS MER
 

Sommarkurser 2017

Sommaren 2017 arrangerar vi följande sommarkurser på Medlefors. Seniorkurs hälsa, Yogadagar samt Skrivande och yoga.

 LÄS MER
 

Utbildningar i samverkan

Samverkanskurs (kort folkhögskolekurs i samverkan) innebär att vi tillsammans med beställarorganisationen skräddarsyr kursinnehåll och kursupplägg. Vi har många kunniga pedagoger, med egen erfarenhet av olika folkrörelser.

 LÄS MER
 

 

 

 
 

Händer på Folkhögskolan

2017 06 29

Skolstart

Välkommen till skolstart hösten 2017 Torsdag 17/8 09.30 – 11.20 – alla nya som börjar  Allmän kurs eller Hälsa. Vi träffas för upprop och information, du bjuds på lunch Ni som går Berättande och Serietecknande träffas…

 LÄS MER
2017 06 15

SOMMARPRIS OCH RELAX

Bo, ät, mys och må gott hos oss från 470 kr per person hela sommaren. Läs mer under våra hotellerbjudanden.

 LÄS MER
2017 06 7

MÖT OSS PÅ NORDSKEN

Mellan den 25-27 /5 hittar ni oss på Nordsken och Skellefteå kraft arena. Vi kommer att hålla en hel del workshops mm under 3 dagar i lokalen som heter Guldbaren.  2016 startade vi en tvåårig utbildning…

 LÄS MER
 

Utbildning

 

Medlefors folkhögskola i Skellefteå, Västerbotten, Norrland är en stimulerande folkhögskola med utbildningar för vuxna. På Medlefors får du utvecklas och växa utifrån dina egna förutsättningar. De kunskaper och erfarenheter du redan har är värdefulla och utgör grunden för ditt fortsatta lärande. Att våga pröva olika uppfattningar om människa, natur och samhälle är en del av lärandet. För att bli delaktig i samhället är det viktigt att förstå sig själv och det sammanhang man lever i.

Vi vill erbjuda dig en studiemiljö där du och dina studiekamrater tillsammans får möjlighet att utvecklas som individer med sikte på nya kunskaper och nya områden. Vi erbjuder undervisning på olika nivåer och inom olika ämnesområden. Vår ambition är att våra kursdeltagare ska lära sig nya saker och att studierna ska leda till personlig utveckling och stärkt självkänsla.

På Medlefors kan du läsa in olika behörigheter som öppnar vägar för fortsatta utbildningar eller du kan gå helt för din egen skull. I den dagliga verksamheten blandas lektioner med temadagar, författarbesök, friluftsdagar mm. Vi värnar om närvaro och delaktighet och vill vara en plats där vuxna får växa – tillsammans!

Vårt motto är: Kom som du är – gå dit du vill och gå nöjd!